Buzz

Νέο, έξτρα-φεμινιστικό τρέιλερ για το «Brave» της Pixar

στα 10

Η «γενναία» Μερίντα είναι η πρώτη γένους θηλυκού ηρωίδα σε ταινία της Pixar. Ευκαιρία να το γιορτάσει!

Νέο, έξτρα-φεμινιστικό τρέιλερ για το «Brave» της Pixar

Το νέο τρέιλερ του «Brave» δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι η ταινία της Pixar που θα βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι έχει χιούμορ, αγωνία και το ατίθασο ταμπεραμέντο που συνοδεύει τα φλογερά μαλλιά της ηρωίδας της.

Η ιστορία (με τις φωνές των Κέλι Μακντόναλντ, Μπίλι Κόνολι, Εμα Τόμσον, Τζούλι Γουόλτερς και Κέβιν ΜακΚιντ), εκτυλίσσεται στα Highlands, στη Σκωτία, στα παλιά, παλιά χρόνια, όπου η Πριγκίπισσα Μερίντα, άθελά της, καταπατά ένα αρχέγονο και ιερό έθιμο του τόπου και προκαλεί μεγάλη ταραχή στο βασίλειο. Στην προσπάθειά της να επανορθώσει, επισκέπτεται τη Σοφή Γυναίκα που της δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια ευχή της. Μόνο που η Μερίντα έπρεπε να προσέξει λίγο παραπάνω τι θα ευχηθεί!

Στο νέο τρέιλερ του «Brave» (δείτε το βίντεο παρακάτω), η βασιλική οικογένεια, με πρωτότοκο τη Μερίντα, διοργανώνει αγώνες τοξοβολίας: ο νέος που θα καταφέρει να χτυπήσει με το βέλος του το κέντρο του στόχου, θα πάρει ως έπαθλο το χέρι της Πριγκίπισσας. Αλλά η Μερίντα έχει άλλη γνώμη: εάν η δική της βολή είναι η καλύτερη, θα κρατήσει το χέρι της για τον εαυτό της, thank you very much!