Buzz

Νέο clip από το «Haywire»: Ο Μάικλ Φασμπέντερ της τις βρέχει!

στα 10

Η νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ μοιάζει να έχει τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του σκηνοθέτη: βία και σεξ απίλ!

Νέο clip από το «Haywire»: Ο Μάικλ Φασμπέντερ της τις βρέχει!

Η ανακάλυψη του Στίβεν Σόντερμπεργκ και ηρωίδα του «Haywire», η πρωταθλήτρια ΜΜΑ πάλης Τζίνα Καράνο, βρήκε το δάσκαλό της στον Μάικλ Φασμπέντερ και τα μαγικά του χέρια! Στο νέο κλιπ του «Haywire» που κυκλοφόρησε, ακούγονται μόνο λίγες ξυλιές, λίγα βογκητά κι ένα «thank you». Και, όχι, δεν έχει καμιά σχέση με σεξ!

Η υπόθεση παρακολουθεί μια μυστική κυβερνητική πράκτορα, τη Μάλορι Κέιν, η οποία καθαρίζει υποθέσεις στις πιο επικίνδυνες γωνιές του πλανήτη, αλλά συνειδητοποιεί ότι τώρα οι δικοί της τη θέλουν νεκρή. Ξαφνικά γίνεται στόχος των πρώην συνεργατών της και, χρησιμοποιώντας όλες της τις γνώσεις και ικανότητες, θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανή και να μάθει την αλήθεια.

Στο κλιπ, η Μάλορι συναντιέται στο Δουβλίνο, όπου βρίσκεται σε αποστολή, με τον γοητευτικό Πολ, αλλά ξεκινά να υποψιάζεται ότι εκείνος προσπαθεί να την παγιδεύσει.

Στην ταινία, εκτός από την Τζίνα Καράνο και τον Μάικλ Φασμπέντερ, συμπρωταγωνιστούν οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μπιλ Πάξτον και Μάικλ Ντάγκλας.

Το «Haywire» βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 20 Ιανουαρίου και στην Ελλάδα τον Μάιο από τη Village.