Buzz

Νέες φωτογραφίες για το «Extremely Loud & Incredibly Close»

στα 10

Σας έχουμε μιλήσει και σας έχουμε δείξει trailers για την νέα ταινία του Στίβεν Ντάλντρι «Extremely Loud & Incredibly Close». Ενα μήνα πριν την πρεμιέρα της στην Αμερική, χαζέψτε μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν!

Νέες φωτογραφίες για το «Extremely Loud & Incredibly Close»
Δε θα μείνει μάτι στεγνό....

Τόσο λόγω υπόθεσης (κάτι που εκτόξευσε και το ομώνυμο βιβλίο του Τζόναθαν Σαφράν Φόερ σε μπεστ σέλερ φαινόμενο!), όσο και λόγω σκηνοθέτη (ο Στίβεν Ντάλντρι από τον «Μπίλι Ελιοτ» μέχρι τις «Ωρες» συνθλίβει και το τελευταίο μικρομόριο κυνισμού μας) το «Extremely Loud & Incredibly Close» αναμένεται να είναι το στιβαρό, συγκινητικό δράμα του 2012.

Κεντρικός άξονας της ιστορίας ένα 11χρονο παράξενο αγόρι, του οποίου ο πατέρας έχει πεθάνει στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στους Δίδυμους Πύργους. Οταν αυτό ανακαλύπτει ένα κλειδί, το ερμηνεύει ως «μήνυμα» και προσπαθεί, διασχίζοντας τη Νέα Υόρκη, να βρει κάτι που πιστεύει ότι του έχει αφήσει ο πατέρας του ως παρακαταθήκη.

Ο Τομ Χανκς ερμηνεύει, με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα από οποιοδήποτε στο Χόλιγουντ, το συγκινητικό ρόλο του πατέρα, ενώ η Σάντρα Μπούλοκ, στο ρόλο της μητέρας, συζητιέται ήδη για το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Σε μικρότερους ρόλους οι: Τζον Γκούντμαν, Βαιόλα Ντέιβις, Τζέφρι Ράιτ, Μαξ Φον Σίντοφ κι ο Τζέιμς Γκαντολφίνι. Στο ρόλο του μικρού αγοριού, ο Τόμας Χορν.

Δείτε στο gallery τις φωτογραφίες και υποπτευθείτε τι μας περιμένει με την κυκλοφορία της ταινίας τον Ιανουάριο από το συγκινητικό trailer.

Ενα δεύτερο trailer του «Extremely Loud & Incredibly Close» μπορείτε να δείτε εδώ.