Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Αν...» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

BUZZ 20 JUN 2012  /  Μανώλης Κρανάκης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεχίζει τα γυρίσματα της πρώτης του κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο «Αν...» και αποκαλύπτει σιγά σιγά όλα τα μυστικά μιας ιστορίας αγάπης... από άλλη εποχή!

Ενα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής. Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε. Μία ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται όχι από τρίτους αλλά από την ίδια τη ζωή. Ενας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας. Την Πλάκα.

Αυτή είναι η υπόθεση του «Αν...», της πρώτης σκηνοθετικής απόπειρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που γυρίζεται αυτήν την εποχή στην Αθήνα και είναι προγραμματισμένη για να βγει στις αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου του 2012 από τη Village Films.

Και η οποία δεν αποτελεί σίκουελ του «Η Δε Γυνή Να Φοβήται τον Ανδρα», αλλά τέμνει όλη την απόσταση ανάμεσα στην κλασική ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα και το σήμερα!

Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκουμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη Μαρίνα Καλογήρου, ενώ στις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που μόλις κυκλοφόρησαν βλέπουμε ακόμη τους Μαρία Σολωμού και Φάνη Μουρατίδη, αλλά και το ζευγάρι των Γιώργο Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού.

Δείτε στο gallery όλες τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας και διαβάστε περισσότερα για το «Αν....» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.