Buzz

Νέα ταινία, ίδιοι ηθοποιοί για τον Ντέιβιντ Ο Ράσελ!

στα 10

Ο Ντέιβιντ Ο' Ράσελ δεν χάνει χρόνο. Το επόμενο σενάριο είναι έτοιμο και έχει κλείσει ήδη τους ηθοποιούς του. Διαβάστε ποιους «βετεράνους» του συγκεντρώνει για το νέο, φιλόδοξο project.

Νέα ταινία, ίδιοι ηθοποιοί για τον Ντέιβιντ Ο Ράσελ!

Ακόμα δεν έχουμε δει το πολυαναμενόμενο «Silver Linings Playbook», κι ο Ντέιβιντ Ο' Ράσελ έχει ξεκινήσει προετοιμασία της επόμενης ταινίας του. Work-in-progress ακόμα δεν έχει τίτλο, αλλά έχει πρωταγωνιστές. Τους βετεράνους του Κρίστιαν Μπέιλ, Εϊμι Ανταμς («The Fighter») και Μπράντλεϊ Κούπερ («Silver Linings Playbook») και τον νεοφερμένο στον κόσμο του Τζέρεμι Ρένερ.

O Ράσελ γράφει το σενάριο μαζί με τον Ερικ Γουόρεν Σίνγκερ, το οποίο βασίζεται σε μία πραγματική ιστορία: ένας διαβόητος ληστής (Κρίστιαν Μπέιλ) και η ερωμένη και συνωμότρια στο έγκλημα (Εϊμι Ανταμς) αναγκάζονται να συνεργαστούν με πράκτορα του FBI (Μπράντλεϊ Κούπερ) για να ξεσκεπάσουν το τρίγωνο ληστών-μαφίας-πολιτικών. Στο επίκεντρο της ιστορίας εμπλέκεται ένας παθιασμένος πολιτικός από το Νιου Τζέρσεϊ (Ρένερ), δήμαρχος και τοπικός ήρωας της εργατικής πόλης του Κάμντεν.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και η ταινία θα είναι έτοιμη για διανομή πριν την εκπνοή του 2013!