Industry

Νέα ονόματα αναζητά το ΕΚΚ για τη θέση του Γενικού Διευθυντή

στα 10

Με απόφαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου αποφάσισε σήμερα την εκ νέου πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή που αναμενόταν να ανακοινωθεί μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Νέα ονόματα αναζητά το ΕΚΚ για τη θέση του Γενικού Διευθυντή

Λίγοι απ΄ότι αποδείχθηκε ήταν οι πρώτοι υποψήφιοι για την πολυσυζητημένη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος που έληξε στις 26 Απριλίου.

Eτσι λοιπόν, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΚ αποφάσισε, επιβραδύνοντας ακόμη περισσότερο την έναρξη της πλήρους λειτουργίας του οργανισμού σύμφωνα με το νέο νόμο, την εκ νέου πρόσκληση για τη θέση, με την ακόλουθη λιτή ανακοίνωση: Στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ. αποφάσισε την εκ νέου Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού.Σύμφωνα, με το σκεπτικό των μελών του Δ.Σ. «ο αριθμός των συμμετεχόντων υπήρξε μικρός και θα επιθυμούσε η επιλογή του Γενικού Διευθυντή να προκύψει από έναν ευρύτερο κύκλο προσώπων». Η διαδικασία της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος θα είναι ανοιχτή από την Τρίτη, 17 Μαΐου έως την Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γενικός Διευθυντής του ΕΚΚ θα διοριστεί με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, μετά από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΚ. Η θητεία του Γενικού Διευθυντή είναι τριετής.