Buzz

Νέα φωτογραφία από το «The Hobbit: An Unexpected Journey»

στα 10

Μετά τον Μπίλμπο και τον Γκάνταλφ, σειρά στις φωτογραφίες από το πρώτο μέρος του «The Hobbit» που δίνονται στην κυκλοφορία έχει αυτή των Νόρι, Ορι και Ντόρι.

Νέα φωτογραφία από το «The Hobbit: An Unexpected Journey»

Η επίσημη σύνοψη για τους τρεις περίεργους νάνους αναφέρει τα εξής: Αυτά τα τρία αδέρφια, γιοι της ίδια μητέρας, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον. Ο Ντόρι, ο μεγαλύτερος περνάει την ώρα του προσέχοντας τον νεότερο, τον Ορι (κυρίως να μην σκοτωθεί από τους Wargs ή τους Goblins). Οσο για τον Νόρι, κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι κάνει. Ο Ντόρι, ο Νόρι και ο Ορι είναι πιστοί ο ένας στον άλλον, είναι ευτυχισμένοι με τον να τσακώνονται μεταξύ τους αλλά και να αποκρούουν οποιονδήποτε προσπαθεί να βλάψει κάποιον από τους τρεις.

Μη ρωτάτε περισσότερα. Η φωτογραφία τα λέει όλα. Το πνεύμα του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» είναι ζωντανό όσο ποτέ και το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου του 2012 θα δούμε πολλά ακόμη αλλόκοτα πλάσματα από το σύμπαν του Τόλκιν,έτσι όπως αυτά θα εμφανίζονται στο «The Hobbit: An Unexpected Journey».