Buzz

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι ο «Ναπολέοντας» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

Το στούντιο της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει την ταινία τον Νοέμβριο του 2023.

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι ο «Ναπολέοντας» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

Το Apple TV+ φαίνεται πως θα έχει μια δυνατή κινηματογραφική χρόνια φέτος. Μετά το «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε, η Apple και Sony κυκλοφόρησαν το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Napoleon» σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ και με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας το «Napoleon» είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και στη γρήγορη, αδίστακτη ανάβαση του ως αυτοκράτορας, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της εθιστικής και συχνά ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του και τη μοναδική του αγάπη, της Ιωσηφίνας.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία από τον «Ναπολέοντα» του Ρίντλεϊ Σκοτ

napoleon

Στην ταινία, της οποίας το σενάριο το έχει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, που είχε ξανασυνεργαστεί με τον Σκοτ στην ταινία «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου», πρωταγωνιστούν επίσης η Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της Ιωσηφίνας και οι Ταχάρ Ραχίμ, Μάθιου Νίνταμ, Λουντιβίν Σανιέ, Γκάβιν Σπόουκς, Μπεν Μάιλς, Φιλ Κόρνγουελ κ.α.

Το «Napoleon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, πριν αυτή, αργότερα, βγει και στο Apple TV+ (μια ημερομηνία η οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή).

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.

napoleon