Φεστιβάλ / Βραβεία

WΤF…rench? Το My French Film Festival επιστρέφει

στα 10

Από τις 19 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, το διαδικτυακό φεστιβάλ τα βλέπει όλα γαλλικά.

Flix Team
WΤF…rench? Το My French Film Festival επιστρέφει

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, μεγαλύτερο από ποτέ, με τριάντα ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, το myfrenchfilmfestival.com σας προσκαλεί να ανακαλύψετε καινούργια ταλέντα του γαλλόφωνου σινεμά μέσα από ταινίες οι περισσότερες από τις οποίες δεν έχουν ακόμη διανεμηθεί στις αίθουσες του πλανήτη, αλλά και τη γοητεία του κλασικού σινεμά της Γαλλίας.

Ο Πάολο Σορεντίνο είναι ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής φέτος, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, φιλμ όπως το «Ava» της Λεά Μισιούς, το «Rock'n Roll» του Γκιγιόμ Κανέ, ή το «Ιn the Forest» του Ζιλ Μαρσάν.

Ava 607 Ava

Εκτός του διαγωνιστικού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως το «French and Furious», με σκληρές ή απρόβλεπτες ιστορίες, το «Teen Stories», με ταινίες ενηλικίωσης, αλλά κι ένα πρόγραμμα με νέους δημιουργούς και διαφορετικά εκφραστικά μέσα στο «New Horizons».

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες προς θέαση τόσο από το site του φεστιβάλ όσο και μέσα από μια σειρά από πλατφόρμες όπως το iTunes ή το Google Play, ενώ οι τιμές τους είναι €1.99 για κάθε ταινία ή €7.99 για πακέτο ταινιών.


Δείτε ακόμη: