Φεστιβάλ / Βραβεία

My Darling Quarantine Short Film Festival: δείτε το «Astrometal» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη

στα 10

Η μικρού μήκους του έλληνα σκηνοθέτη, επιλέγεται για τις προβολές της 7ης εβδομάδας του διαδικτυακού φεστιβάλ της καραντίνας.

Flix Team
My Darling Quarantine Short Film Festival: δείτε το «Astrometal» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη

Εχοντας διανύσει μια εξαιρετικά πλούσια διαδρομή στα φεστιβάλ τοου κόσμου, ξεκινώντας από το διαγωνιστικό της Βενετίας το 2017, η μικρού μήκους του Ευθύμη Kosemund Σανίδη είναι τώρα διαθέσιμη online στο «My Darling Quarantine», ένα online φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών που εκτός από την προβολή ταινιών απ' όλον τον κόσμο, βοηθά και στην συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της αντιμετώπισης του κοροναϊού.

Το «Astrometal» διαδραματίζεται ένα βράδυ στην καρδιά της Αθήνας. Δύο αγόρια και μια κοπέλα ετοιμάζονται για clubbing.. Φτάνοντας όμως εκεί, θα αντικρίσουν ένα άδειο club με τη μουσική να παίζει στη διαπασών.

Astrometal 607

Δείτε την ταινία στο site του φεστιβάλ και αν θέλετε συνεισφέρετε με μια μικρή δωρεά στους σκοπούς του. Προς το παρόν, στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το τρέιλερ του φιλμ.


Επισκεφθείτε εδώ τη σελίδα του My Darling Quarantine Short Film Festival και εδώ τη σελίδα για τις προσφορές σας. Τα εσοδα θα πάνε 50% στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και τα 50% σε πολιτιστικούς οργανισμούς που έχουν πληγεί από την πανδημία


μενουμε σπιτι

Αλλες προτάσεις για όσο #ΜenoumeSpiti στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.