Industry

Ολα οσα θέλατε να μάθετε για τα multicopters (και φοβόσασταν να ρωτήσετε)

στα 10

Η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) διοργανώνει ημερίδα, για τα multicopters και την χρήση τους στην λήψη κινηματογραφικών ταινιών στις 9 Απριλίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας.

Flix Team
Ολα οσα θέλατε να μάθετε για τα multicopters (και φοβόσασταν να ρωτήσετε)

Συνεχίζοντας τις δράσεις της, η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφστών (GSC) διοργανώνει ημερίδα, για τα multicopters (βλ. drones) και την χρήση τους στην λήψη κινηματογραφικών ταινιών, με εισηγητές τους Στέλιο Αποστολόπουλο (GSC), Γιάννη Δασκαλοθανάση (GSC), Τάσο Φύτρο, Γιάννη Κούτσουλα και Τάσο Μπουλμέτη.

Θα γίνει ιστορική αναδρομή της χρήσης πτητικών μηχανών στην κινηματογράφηση, παρουσίαση τεχνικών θεμάτων και χρηστικών πληροφοριών και θα συζητηθεί η χρήση των multicopters σαν εργαλείο κάλυψης των αναγκών του σεναρίου. Θα ακολουθήσει επίδειξη πτήσης 4 διαφορετικών τύπων multicopters και πτήση με ταυτόχρονο γύρισμα το οποίο θα προβάλλεται σε οθόνες.

Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου στις 15.00 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός, 48). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Multicopter 607

Διαβάστε ακόμη: Στον Χρήστο Καραμάνη για το «Τετάρτη 04.45» το βραβείο Διεύθυνσης Φωτογραφίας από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών