Buzz

Νέο τρέιλερ για το «Mufasa: The Lion King»

στα 10

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου πρίκουελ του «Βασιλιά των Λιονταριών».

Νέο τρέιλερ για το «Mufasa: The Lion King»

Κατά τη διάρκεια του D23 που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Disney γιόρτασε το κινηματογραφικό της μέλλον, ανακοινώνοντας τις κυκλοφορίες που πρόκειται να δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια. Η προετοιμασία του live action πρίκουελ του «Βασιλιά των Λιονταριών» ήταν ήδη γνωστή εδώ και χρόνια. Ωστόσο, η νέα είδηση που μοιράστηκε η εταιρία με τους φανς, αναφορικά με το πρότζεκτ, είναι ότι πλέον η αναμονή -επιτέλους- φτάνει στο τέλος της, καθώς η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμα: Από το «Toy Story 5» μέχρι το «Avatar 3», μάθετε όλα όσα ανακοίνωσε η Disney στο φετινό D23!

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει μερικά από τα ίδια μέλη που χάρισαν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του προηγούμενου φιλμ, όπως τον Ντόναλντ Γκλόβερ, την Μπιγιόνσε, τον Σεθ Ρόγκεν, τον Μπίλι Άιχνερ και τον Τζον Κάνι.

Τα νέα μέλη -που ουσιαστικά θα ηγηθούν του καστ- είναι το δίδυμο των Ααρον Πιερ ως Μουφάσα και Κέβιν Χάρισσον Τζούνιορ ως τον θετό του αδελφό, Τάκα, ο οποίος αργότερα μετονομάζεται Σκαρ. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν νωρίτερα φέτος στη σειρά «Genius: MLK/X» στην οποία υποδύθηκαν τον Malcolm X και τον Dr. Martin Luther King, Jr. αντίστοιχα.

mufasa-lion-king

Οσον αφορά την πλοκή, η αφήγηση πραγματοποιείται από την οπτική του Ραφίκι, ο οποίος διηγείται την ιστορία του μεγάλου ηγέτη της Pride Land, Μουφάσα, στο παιδί του Σίμπα και της Νάλα, την Κιάρα (τη φωνή της οποίας υποδύεται η κόρη της Μπιγιόνσε, Μπλου Άιβι Κάρτερ).

Το «Mufasa» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Μπάρι Τζέκινς («Moonlight», «Αν η οδός Μπιλ μπορούσε να μιλήσει»), ο οποίος παραμένει πιστός στη ρεαλιστική απεικόνιση που χρησιμοποίησε για το ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων ο Τζον Φαβρό το 2019.

Ερωτώμενος για την εμπειρία του, ο Τζέκινς δήλωσε πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχει πάρει ποτέ. Επιπλέον, πρόσθεσε πως το κοινό μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα από την ταινία: Μια επική ιστορία, μία κωμωδία με πολλά γνώριμα πρόσωπα -μερικά απολύτως ξεκαρδιστικά και μερικά με σοβαρότερη υπόσταση-, νέα τραγούδια και μία εκτεταμένη περιπέτεια που θα μας ταξιδέψει σε όλη την ήπειρο της Αφρικής, καθώς ο Μουφάσα, ο Σκαρ και οι άλλοι χαρακτήρες που γνωρίζουμε και αγαπάμε, ξεκινούν αυτό το ταξίδι για να ανακαλύψουν, τόσο τον κύκλο της ζωής, όσο και πώς μπορούν να γίνουν αυτοί που πραγματικά είναι.

Τη μουσική επένδυση της ταινίας έχει αναλάβει ο στενός συνεργάτης του Τζέκινς, Νίκολας Μπρίττελ, με τον Χανς Ζίμμερ και τον Φαρέλ Γουίλιαμς να συμβάλλουν στη μουσική. Τα τραγούδια υπογράφουν οι Λιν-Μάνουελ Μιράντα και Μαρκ Μανσίνα, ενώ ο Νοτιοαφρικανός τραγουδοποιός και συνθέτης Lebo M θα προσφέρει επιπλέον φωνητικά και εκτελέσεις.