Buzz

«Monsters University». Τα αγαπημένα μας τέρατα επιστρέφουν!

στα 10

Ηταν το 2001 όταν γνωρίσαμε τα πιο αξιαγάπητα τέρατα στην ιστορία του σινεμά. Οι ήρωες του «Μπαμπούλας Α.Ε.» επιτέλους επιστρέφουν και αυτή τη φορά πάνε στο πανεπιστήμιο. Δείτε την πρώτη εικόνα από την ταινία και ετοιμαστείτε αύριο για το teaser trailer!

«Monsters University». Τα αγαπημένα μας τέρατα επιστρέφουν!

O Τζον Γκούντμαν και ο Μπίλι Κρίσταλ επιστρέφουν στους ρόλους του Μάικ και του Σάλι των δυο αξιαγάπητων, και αχώριστων τεράτων, που όμως δεν ήταν πάντα όπως τους ξέρουμε.

Σύμφωνα με το σενάριο του «Monsters Universisty»που σηματοδοτεί το πρώτο prequel στην ιστορία της Pixar, όταν οι δυό τους γνωρίστηκαν, πολύ απλά δεν μπορούσε να αντέξει ο ένας τον άλλο.

Εδώ τους συναντάμε στις μέρες των σπουδών τους στο... Πανεπιστήμιο Φόβού για να ανακαλύψουμε το πως οι δυο «τερατώδεις» φίλοι ξεπέρασαν τις διαφορές τους που τους έφεραν πολλές φορές αντιμέτωπους στο πανεπιστημιακό campus.

Σκηνοθετημένο από τον Νταν Σκάνλον έναν από τους animators της Pixar, που είχε συνεργαστεί στο σενάριο των « Αυτοκινήτων» και σκηνοθετήσει το «Mater and the Ghostlight», ένα μικρού μήκους με ήρωες από εκείνη την ταινία, το φιλμ ετοιμάζεται για τις αίθουσες σε ένα χρόνο από τώρα, στις 21 Ιουνίου του 2013, και σε 3D.

Δείτε στο gallery την πρώτη εικόνα ολόκληρη και αύριο, πάλι εδώ, για το teaser trailer του φιλμ.