Buzz

Στο HBO οι «Διορθώσεις» του Τζόναθαν Φράνζεν!

στα 10

Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια το 2002 για να γίνει ταινία από τον Στίβεν Ντάλντρι («Οι Ωρες»), το best-seller του Τζόναθαν Φράνζεν «Οι Διορθώσεις» πήρε το πράσινο φως για να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη - ευτυχώς - από το HBO.

Στο HBO οι «Διορθώσεις» του Τζόναθαν Φράνζεν!

Λίγοι γνωρίζουν πως η οσκαρούχος ομάδα του «Οι Ωρες» (ο παραγωγός Σκοτ Ρούντιν, ο σκηνοθέτης Στίβεν Ντάλντρι και ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Χέαρ) είχε ενώσει τις δυνάμεις της προκειμένου να ζωντανέψει στον κινηματογράφο το «The Corrections» του Τζόναθαν Φράνζεν που κυκλοφόρησε το 2001, μετατρέποντας τον συγγραφέα του σε έναν από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης αμερικανικής λογοτεχνίας.

Το σχέδιο δεν ευοδώθηκε ποτέ, αλλά να που τώρα ανακοινώθηκε πως ο Νόα Μπάουμπαχ («Δεσμοί Διαζυγίου», «Margot At the Wedding») διασκευάζει το βιβλίο για μια παραγωγή του HBO που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί αν θα είναι σε μορφή τηλεταινίας ή μίνι σειράς.

Για το ρόλο του πατέρα της οικογένειας Λάμπερτ, Αλφρεντ, που βρίσκεται στο επίκεντρο του βιβλίου λέγεται πως οι δύο πιο ισχυροί διεκδικητές είναι αυτή τη στιγμή ο Αντονι Χόπκινς και ο Ντόναλντ Σάδερλαντ ενώ ακόμη δεν υπάρχουν νέα για το καστ που θα αποτελέσει την υπόλοιπη «δυσλειτουργική» οικογένεια των «Διορθώσεων».

Και μόνο η προϋπηρεσία του ΗΒΟ στις παραγωγές του («Gray Gardens», «Mildred Pierce») θα ήταν αρκετή για να μας κάνει να ανυπομονούμε...