Buzz

Η Μίλα Γιόβοβιτς είναι έτοιμη να μπει στον κόσμο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν

στα 10

Τρία διηγήματα του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, με γυναίκες ηρωίδες και σκοτεινή φαντασία, ετοιμάζονται για τη μεγάλη οθόνη.

Η Μίλα Γιόβοβιτς είναι έτοιμη να μπει στον κόσμο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν

Οχι, η Μίλα Γιόβοβιτς δεν έχει κάτι να μας πει για το «Game of Thrones». Για την ακρίβεια, ούτε κι ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έχει κάτι να μας πει για το «Game of Thrones», μια και το επόμενο βιβλίο του δε θα κυκλοφορήσει πριν το 2016, με αποτέλεσμα η τηλεοπτική εκδοχή της ιστορίας να προχωρήσει γρηγορότερα από τα βιβλία, προς μεγάλη αγανάκτιση των λογοτεχνικών fans που θα χάσουν τη δυνατότητα να κάνουν τους έξυπνους στους θεατές της σειράς. Ωστόσο ο Μάρτιν κάθε άλλο παρά απέχει από το entertainment.

Διαβάστε ακόμη: 10 πράγματα που μάθαμε από το trailer του Game of Thrones 5

Τρία παλιότερα διηγήματα του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν θα διασκευαστούν, μαζί, στο σενάριο μιας κινηματογραφικής ταινίας, στην οποία, σύμφωνα με έντονες φήμες, θα πρωταγωνιστεί η Μίλα Γιόβοβιτς. Η ταινία θα λέγεται «In the Lost Lands», παίρνοντας το όνομά της από το διήγημα φαντασίας που εξέδωσε ο Μάρτιν το 1982. Η ιστορία παρακολουθεί μια μάγισσα που ταξιδεύει στις εν λόγω Χαμένες Πατρίδες για να καλλιεργήσει την ικανότητα ν' αλλάζει δέρμα και μορφή. Φυσικά, επειδή αυτό είναι μεν παραμύθι, αλλά στο γνώριμο ύφος του Μάρτιν, η γνώση που θ' αποκτήσει η μάγισσα θα φέρει μαζί της δραματικές, υπαρξιακές, σκοτεινές συνέπειες για την ίδια και για τον κόσμο της.

Διαβάστε ακόμη: «Justice has a price»: επιτέλους τρέιλερ για τον 5ο κύκλο του «Game of Thrones»

Ταυτόχρονα η ταινία θα συνδέσει αυτήν την ιστορία με το διήγημα «The Lonely Song of Laren Dorr», με ηρωίδα μια κοπέλα ταγμένη στο να μάχεται δράκους, η οποία αποπροσανατολίζεται από έναν μυστηριώδη ξένο, αλλά και με το «Bitterblooms», την ιστορία ενός κοριτσιού παγιδευμένου σ' έναν παγωμένο κόσμο επιστημονικής φαντασίας μετά την κατάρα μιας μάγισσας. Οι τρεις ιστορίες θα εξελίσσονται σε παράλληλη δράση στην ταινία, για την οποία, εκτός από το όνομα της Γιόβοβιτς, δε γνωρίζουμε ακόμα τίποτα. Γνωρίζουμε, όμως, ότι υλικό από τη φαντασία του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, θα έχει βάθος, αλληγορία, χιούμορ, σεξ, φόβο και δέος. Μήπως θα είχε πλάκα να τη σκηνοθετούσαν και τα αδέλφια Γουατσόφσκι;

Διαβάστε ακόμη: