Buzz

Μικρό αγόρι βλέπει νεκρούς: δεύτερο trailer για το ParaNorman

στα 10

Ο Νόρμαν Μπάμπκοκ δεν είναι ένα τυπικό μικρό αγοράκι. Δεν τρομάζει την μαμά του με απλά πράγματα - κουβαλώντας αράχνες από τον κήπο ή παριστάνοντας το φάντασμα μ' ένα σεντόνι στο κεφάλι. Ο Νόρμαν βλέπει, συνομιλεί και παίζει όντως με... φαντάσματα, γιατί «βλέπει νεκρούς». Δείτε το δεύτερο trailer που μόλις κυκλοφόρησε για το σκοτεινό και, επιτέλους, διαφορετικό παιδικό animation.

Μικρό αγόρι βλέπει νεκρούς: δεύτερο trailer για το ParaNorman

Ποιος είπε ότι το παιδικό είναι συνώνυμο του ζαχαρωμένου και του ροζ; Τα παιδάκια πάντως όχι. Με εμπιστοσύνη στο ότι τα animation που απευθύνονται σε παιδιά (αλλά και στα παιδιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας) μπορούν να διαθέτουν και έμπνευση και πρωτοτυπία αλλά και μία πιο ώριμη θεματολογία, η «Laika» (η εταιρία animation που μας πρόσφερε το «Coraline» το 2009) επιστρέφει με μία... μεταφυσική ιστορία.

Βασισμένο σε πρωτότυπο σενάριο το οποίο υπογράφει ο Κρις Μπάτλερ (υπεύθυνος για τα storyboards στο «Coraline») και με συν-σκηνοθέτη τον Σαμ Φελ («Η Ιστορία του Ντεσπερό») το χαριτωμένο αλλά και σκοτεινό σύμπαν του «ParaNorman» ξορκίζει τον τρόμο του θανάτου, συμφιλιώνοντας τα μικρά παιδιά με τους νεκρούς, οι οποίοι θα αγωνιστούν για τη σωτηρία της πόλης του μικρού Νόρμαν από ... επίθεση ζόμπι!

Το καστ των ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους είναι εντυπωσιακό: Κέισι Αφλεκ, Τζον Γκούντμαν, Ανα Κέντρικ, Λέσλι Μαν, Ελέιν Στριτς. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Κόντι Σμιντ ΜακΦι - ο νεαρός πρωταγωνιστής του (αμερικάνικου) «Ασε το Κακό να Μπει».

Το περιμένουμε με ανυπομονησία να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 14 Σεπτεμβρίου 2012.

Δείτε το δεύτερο trailer του «ParaNorman», το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα σε αποκλειστικότητα του msn, αλλά θυμηθείτε και το πρώτο όπως σας το είχαμε παρουσιάσει λίγες εβδομάδες πριν.