Buzz

Midnight Shorts 2 στο Τριανον

στα 10

Για δεύτερη χρονιά, οι μικρομηκάδες μαζεύουν το ταλέντο και τις ταινίες τους για μια σειρά μεταμεσονύκτιων προβολών.

Flix Team
Midnight Shorts 2 στο Τριανον

Το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Τριανόν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το δεύτερο Midnight Shorts έρχεται για να συστήσει αποσπάσματα από τις νέες ταινίες οκτώ μικρομηκάδων και δέκα προβολές από τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους των τελευταίων χρόνων.

Στις 23.30 ακριβώς θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις πρώτες εικόνες των νεών ταινιών των Ζακλίν Λέντζου, Γιάννη Χαριτίδη, Ανδριανού Χαλίλ, Φωκίωνα Μπόγρη, Γρηγόρης Ρέντη, ΚώσταΓεραμπίνη, Δημήτρη Παπαθανάση και Νεριτάν Ζιντζιρία, ενώ αμέσως μόλις το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα ξεκινούν οι προβολές.

Στο φετινό Midnight Shorts θα προβληθούν το «De Nuevo» του Χρήστου Καρτέρη, το «Maasai» του Χάρη Λαγκούση, το «807» του Αλέξανδρου Σκούρα, οι «45 Βαθμοί» του Τζώρτζη Γρηγοράκη, οι «Κατεδαφίσεις» του Φαίδωνα Γκρέτσικου, ο «Ανεπιθύμητος» του Φοίβου Κοντογιάννη, ο «Δεύτερος Αντρας» του Φωκίωνα Μπόγρη, η «Δύση» του Γρηγόρη Ρέντη, το «Δ» του Γιώργου Φουρτούνη και το «Χαμομήλι» του Νεριτάν Ζιντζιρία.

Midnight Shorts 2 Poster

Midnight Shorts 2 / Σάββατο 28 Μαρτίου στο Τριανόν - Ωρα έναρξης: 23.30 - Είσοδος: 4 ευρώ. 7 ευρώ τα 2 άτομα - Aκολουθεί πάρτυ με κινηματογραφική μουσική απο τον Ακη Καπράνο


Διαβάστε περισσότερα για το «Midnight Shorts 2» στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.