Φεστιβάλ / Βραβεία

To 7o Micro μ Festival περιμένει τις ταινίες σας!

στα 10

Το Micro μ απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα προς τους Ελληνες κινηματογραφιστές για να καταθέσουν τις ταινίες τους, συμμετέχοντας έτσι στην 7η διοργάνωσή του το φθινόπωρο του 2017.

Flix Team
To 7o Micro μ Festival περιμένει τις ταινίες σας!

Η ιδιαιτερότητα του Micro μ Festival είναι ότι προβάλλει δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους σε πολλές πόλεις της Ελλάδας την ίδια μέρα την ίδα στιγμή και ζητά από το κοινό να ψηφίσει την καλύτερη.

Φέτος, η 7η διοργάνωσή του, το φθινόπωρο του 2017, θα το βρεί σε ακόμη περισσότερες ελληνικές αλλά και όχι μόνο πόλεις και το κάλεσμα για συμμετοχές είναι ανοιχτό προς τους Ελληνες σκηνοθέτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στη δράση.

Οπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του Μικρό μ Festival, έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ώς την 1η Ιουλίου 2017, ενώ το βραβείο για τον νικητή σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, θα είναι και το ποσό των 1.500 ευρώ σε παροχή υπηρεσιών ή ενοικίαση εξοπλισμού για την επόμενη παραγωγή του νικητή σκηνοθέτη, μία προσφορά της RGB Studios.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το Μιcro μ Festival, για τους όρους συμμετοχής και βρείτε τη δήλωση συμμετοχής στο επίσημο site του Φεστιβάλ.