Buzz

Μια βόλτα που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Τρέιλερ για το «Πως να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 2»

στα 10

Πέρασαν τρία χρόνια απ, όταν ο νεαρός Χίκαπ καβάλησε για πρώτη φορά έναν δράκο κι έδειξε πως γίνεται μια υποδειγματική ταινία κινουμένων σχεδίων για παιδιά. Η ώρα που θα επιστρέψει, πλησιάζει.

Μια βόλτα που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Τρέιλερ για το «Πως να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 2»

Στην πραγματικότητα, όχι και τόσο πολύ, αφού θα πρέπει να περιμένουμε σχεδόν έναν χρόνο μέχρι τις 20 Ιουνίου του 2014, όταν η ταινία του Ντιν ΝτεΜπλουά θα βγει στις αίθουσες, αλλά η πρώτη γεύση που μας δίνει από την ταινία το τρέιλερ (ή καλύτερα teaser) μας κάνει να ανυπομονούμε.

Ο νεαρός ήρωας κι ο αγαπημένος του δράκος πετάνε μαζί σε μια εναέρια χορογραφία που είναι κυριολεκτικά απογειωτική ακόμη κι αν δεν αποκαλύπτει τίποτα από την ιστορία του φιλμ.

Η οποία ξετυλίγεται αυτή τη φορά σε μια μακρινή χώρα στην οποία οι δύο φίλοι ανακαλύπτουν μια φυλή ανθρώπων που είναι πολύ πιο τρομακτικοί ακόμη κι από τους δράκους, που βρίσκονται φυλακισμένοι σε μια παγωμένη σπηλιά, υπακούν σε έναν μυστηριώδη καβαλάρη που θέλει να του χρησιμοποιήσει σαν όπλο σε μια μεγάλη, μάχη.

Ποιος θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στα μοχθηρά του σχέδια; Οι δυο «ιπτάμενοι» φίλοι που θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την ειρήνη, ακόμη και με κίνδυνο της δικής τους ζωής.

Πριν όμως ο πόλεμος αρχίσει, δείτε τους εδώ να πετούν ανέμελοι πάνω από τα σύννεφα.