Μην τσαντίζετε τον Γκάρι Ολντμαν, γιατί...

BUZZ 22 MAR 2013  /  Μανώλης Κρανάκης

...θα ξεσπάσει πάνω σας, πάνω σε οτιδήποτε βρει μπροστά του, θα ρίξει μερικές χριστοπαναγίες και γενικά θα τα κάνει όλα λίμπα. Πράγμα που μπορείτε να επιβεβαιώσετε σε ένα απολαυστικό βίντεο που συγκεντρώνει όλες τις σκηνές από τις ταινίες του που τον βρήκαν... να παίζει λίγο παραπάνω απ' όσο είναι επιτρεπτό!

Mε αφορμή προφανώς το γεγονός πως ο Γκάρι Ολντμαν έγινε χθες 21 Μαρτίου πενηνταπέντε ετών, το Flavorwire έφτιαξε ένα βίντεο με ενωμένες όλες τις σκηνές στις οποίες ο αγαπημένος ηθοποιός χάνει τον έλεγχο, όχι μόνο ως ήρωας αλλά και ως υποκριτικό μέτρο, γεγονός που πολλές φορές οδήγησε στο να θεωρηθεί υπερβολικός...

Η έμπνευση του βίντεο φυσικά ανήκει σε ένα άλλο βίντεο που μετράει μερικά χρόνια πίσω και είχε ακριβώς τον ίδιο τίτλο «...loses his shit», αλλά αναφερόταν στον Νίκολας Κέιτζ, τον βασιλιά του overacting.

Δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο είναι πιο απολαυστικό, οπότε και μπορείτε να τα δείτε και τα δύο παρακάτω, διαλέγοντας τις αγαπημένες σας σκηνές για τις δύσκολες ώρες...Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.