Buzz

Μη θυμώνετε τον Χιου Τζάκμαν: νέο τρέιλερ για το «Wolverine»

στα 10

Στο δεύτερο τρέιλερ του «Wolverine» του Τζέιμς Μάνγκολντ, τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Τόσο που σχεδόν κανείς δεν θα γλυτώσει από τα νύχια του αξιότιμου κύριου Λόγκαν.

Μη θυμώνετε τον Χιου Τζάκμαν: νέο τρέιλερ για το «Wolverine»

Μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι σκληρός για τον «Wolverine», ειδικά όταν απέναντι του έχει το «Man of Steel» του Ζακ Σναίντερ που όσο να πεις είναι πιο αναμενόμενο, αλλά με κάποιον τρόπο αυτή εδώ η περιπέτεια του Λόγκαν που απέχει έτη φωτός από τα «origins» των X-Men και με βάση την Ιαπωνία αναμειγνύει τις πολεμικές τέχνες των σαμουράι με την ζωώδη οργή ενός μεταλλαγμένου όντος, μπορεί να είναι και το outsider του φετινού καλοκαιριού.

Οχι μόνο γιατί αυτό εδώ το δεύτερο τρέιλερ προδίδει καλό παλιομοδίτικο action και έναν υπέροχο Χιου Τζάκμαν (που όταν θυμώνει είναι ακόμη πιο υπέροχος), αλλά κυρίως γιατί είναι φανερό πως ο Μάνγκολντ οδηγεί τον ήρωα σε πιο σκοτεινά μονοπάτια, δίνοντας του μια ευκαιρία να γίνει θνητός, σε μια υπαρξιακή περιπέτεια που περιλαμβάνει από Φάμκε Γιάνσεν μέχρι νίντζα πολεμιστές.

2

Δείτε το τρέιλερ, δείτε παρακάτω τρεις νέες αφίσες με τους χαρακτήρες της ταινίας (τελευταίος τη σειρά ο Silver Samurai, αντίπαλος του Wolverine) και διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.


2

3

4