Buzz

Μεταλλικά νύχια και σαμουράι ξίφη! Τρέιλερ για το «Wolverine»

στα 10

Ο πιο τριχωτός υπερήρωας που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης, επιστρέφει ανανεωμένος στο reboot του Τζέιμς Μάνγκολντ, που ναι επιτέλους μας δείχνει ολόκληρο το τρέιλερ του!

Μεταλλικά νύχια και σαμουράι ξίφη! Τρέιλερ για το «Wolverine»
Ξύλο και ικεμπάνα!

Μπορεί η πρώτη ταινία με ήρωα τον Wolverine να ήθελε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία των X-Men όμως βλεποντας το τρέιλερ του φιλμ του Μάνγκολντ είναι σαφές ότι εκείνοι οι δεσμοί ηθελημένα αποκόπτονται.

Δεν είναι μόνο ότι η ταινία είναι τοποθετημένη στην Ιαπωνία, αλλά κι ότι το σύμπαν των ηρώων και η προϊστορία του χαρακτήρα και των αντιπάλων του, απέχουν από την ήδη γνωστή μυθολογία των ηρώων της Marvel.

Εδώ ο Wolverine βρίσκεται στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου για να συναντήσει έναν φίλο από τα παλιά του οποίου τη ζωή κάποτε έσωσε κι ο οποίος θέλει να του ξεπληρώσει το χρέος: Δίνοντάς του πίσω όλα όσα του στέρησαν, κάνοντάς τον και πάλι θνητό.

Φυσικά εκτός από φίλους το φιλμ περιέχει και μερικούς ενδιαφέροντες εχθρούς που θα δώσουν την ευκαιρία στον Χιου Τζάκμαν να δείξει τους με κόπο αποκτημένους μύες του, τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες και την ξιφομαχία καθώς και το ταλέντο του να δείχνει θυμωμένος μπροστά σε μια green screen κι έναν τεράστιο ανεμιστήρα τα οποία στο post production θα μεταμορφωθούν σε ένα τρένο που τρέχει ξέφρενα.

Πάντως τα δύο πρώτα τρέιλερ (αμερικάνικο και διεθνές) δείχνουν εντυπωσιακά, ακόμη κι αν οι αναφορές που υπόσχεται ο Μάνγκολντ να διαπερνούν την ταινία του (από το «Chungκing Express», μέχρι την «Chinatown») μάλλον θα πρέπει να αναζητηθούν στο ολοκληρωμένο φιλμ.

Προς το παρόν, ορίστε μια γερή δόση σαματά και δυνατής μουσικής!