Buzz

Με το βλέμμα του Ντέιβιντ Λιντς

στα 10

Στα πλαίσια του Paris Photo, του μεγαλύτερου art fair φωτογραφίας της Γαλλίας, ο Ντέιβιντ Λιντς εγκαινιάζει μια νέα δράση: επιλέγει 99 αγαπημένες του φωτογραφίες που μοιρασμένες σε διαφορετικές γκαλερί θα φέρουν πάνω τους τη σφραγίδα «Vu par David Lynch».

Με το βλέμμα του Ντέιβιντ Λιντς

Για πρώτη φορά φέτος, το Paris Photo, το μεγαλύτερο art fair φωτογραφίας της Γαλλίας που λαμβάνει χώρα κάθε Νοέμβριο στο Grand Palais του Παρισιού (και για πρώτη θα ταξιδέψει και στο Λος Αντζελες στα στούντιο της Paramount Pictures στο τέλος του Απριλίου του 2013) εγκαινιάζει τη σειρά «Paris Photo vu par...», όπου κάθε χρόνο μια προσωπικότητα της τέχνης θα επιλέγει φωτογραφίες από διαφορετικές γκαλερί του Παρισιού δίνοντας τους τη σφραγίδα του.

Το λανσάρισμα της νέας δράσης ανέλαβε ο Ντέιβιντ Λιντς, ο οποίος επέλεξε 99 φωτογραφίες που θα φέρουν το «βλέμμα» του και οι οποίες συγκεντρώνονται σε μια πολυτελή έκδοση (από τον εκδοτικό οίκο Steidl), ενδεικτική των καλλιτεχνών που συνεχίζουν να εμπνέουν τον Ντέιβιντ Λιντς στο πολυσχιδές καλλιτεχνικό έργο του.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις σελίδες του βιβλίου, αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Paris Photo και διαβάστε περισσότερα για τον Ντέιβιντ Λιντς.

1

2

3

4

5

6

7

8