Industry

Μάθε πως μπορείς να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί του φετινού Outview!

στα 10

Το Outview Film Festival, το gay and lesbian κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αθήνας στρώνει κόκκινο χαλί και σας καλεί να συμμετάσχετε στα γυρίσματα του τρέιλερ έναρξης για τη φετινή του διοργάνωση.

Μάθε πως μπορείς να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί του φετινού Outview!

Το Outview Film Festival, το gay and lesbιan κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αθήνας, αναζητά κομπάρσους για το γύρισμα του φετινού του τρέιλερ έναρξης.

Και γι'αυτό το λόγο προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να βρίσκονται το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 17.00 το απόγευμα έξω από το Ινστιτούτο Θερβάντες (Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα) με επίσημο ένδυμα. Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Μπορείτε να φέρετε φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες και να παριστάνετε του δημοσιογράφους, μπορείτε να κάνετε όποια περσονα επιθυμείτε ή απλά να είστε ο εαυτός σας. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε πολύ ωραία και θα σας «κουράσουμε» μόνο μια ώρα!»

Αν βρεθείτε εκεί θα μάθετε και ποιες ακριβώς είναι η Σαβάννα και η Βεατρίκη Papadopoulos η αλλιώς οι Baronettes, οικοδέσποινες του κόκκινου χαλιού.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να γίνετε σταρ (έστω και για μια ώρα) στην επίσημη σελίδα στο Facebook και επισκεφθείτε το επίσημο site του Outview Athens International Gay & Lesbian Film Festival.