Industry

Masterclass για την ανάπτυξη κινηματογραφικών σχεδίων από το Γαλλικό Ινστιτούτο και την Αγορά του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

στα 10

Το Γαλλικό Ινστιτούτο και η Αγορά του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το MEDIA Desk Hellas και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου διοργανώνουν ένα masterclass για την καλύτερη και αποδοτικότερη ανάπτυξη κινηματογραφικών σχεδίων.

Flix Team
Masterclass για την ανάπτυξη κινηματογραφικών σχεδίων από το Γαλλικό Ινστιτούτο και την Αγορά του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Η Ιζαμπέλ Φοβέλ εν δράσει!

Το Masterclass, που θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου από τις 10.30 έως τις 13.00 το πρωί στο Exile Room (Αθηνάς 12) θα παρουσιάσει η Ιζαμπέλ Φοβέλ, παραγωγός και ειδική στην ανάπτυξη κινηματογραφικών σχεδίων. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία της σε όλον τον κόσμο, η Φοβέλ θα προτείνει μια γενική θεώρηση για την ανάπτυξη ενός έργου ωςμέρος της δημιουργικής διαδικασίας, φτάνοντας ως τα πρώτα στάδια της παραγωγής τουκινηματογραφικού σχεδίου.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εκφράσουν τις απορίες τους αλλά και να ενημερωθούν για ένα από τα πιο βασικά εργαλεία στην δημιουργία μιας ταινίας ή ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι οι σωστές βάσεις που πρέπει να τεθούν για την ανάπτυξη του ήδη από την ημέρα της σύλληψης του ως ιδέα.

Το Masterclass θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο θα πρέπει να έχει προηγηθεί εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς τους διοργανωτές.

Για περισσότερες πληροροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Νατάσα Γιανναράκη στο e-mail ngiannaraki@ifa.gr, ενώ στην ηλεκτρονική σελίδα του MEDIA Desk Hellas μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις πρωτοβουλίες, τις προσθεσμίες των χρηματοδοτικών του προγραμμάτων και ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη και αφορά τους επαγγελματίες του σινεμά.