Buzz

Μάργκαρετ Θάτσερ η Μέριλ; Σάρα Πέιλιν η Τζούλιαν! Δείτε το teaser!

στα 10

Σας είχαμε γράψει ότι η Τζούλιαν Μουρ συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε τηλεταινία του ΗΒΟ με θέμα την άνοδο και την πτώση της Σάρα Πέιλιν. Είστε έτοιμοι για το teaser του «Game Change»;

Μάργκαρετ Θάτσερ η Μέριλ; Σάρα Πέιλιν η Τζούλιαν! Δείτε το teaser!

Οταν είχαμε διαβάσει την είδηση ομολογούμε ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ούτε την ομοιότητα, ούτε ένα κοινό ταμπεραμέντο. Θα μπορούσε η Τζούλιαν Μουρ να καταφέρει μία πειστική Σάρα Πέιλιν;

Η απάντηση μετά το μικρό αυτό teaser είναι: γιεπ!

Μία ατάκα λέει μόνο η Τζούλιαν Μουρ, αλλά από τον τρόπο που εκφέρει το λόγο, κοιτάει, φουσκώνει τα χείλια της, φαίνεται ότι έχει πιάσει και δουλέψει την Πέιλιν στην μικρολεπτομέρεια της.

Το «Game Change», μία ακόμα παραγωγή της ΗΒΟ, επιχειρεί να ακολουθήσει την άνοδο και την πτώση της πιο αντιφατικής πολιτικής προσωπικότητας στις πρόσφατες εκλογές του 2008: η Σάρα Πέιλιν μισήθηκε,αγαπήθηκε, αμφισβητήθηκε, δοξάστηκε και κάηκε σε μία πόλωση που ήταν απολαυστική να τη χαζεύει κανείς από την ασφαλή απόσταση της Ευρώπης. Και πολύ επικίνδυνη όταν φάνηκε, έστω για λίγο, ότι θα μπορούσε αυτή η γυναίκα να είναι η αντιπρόεδρος της Αμερικής.

Εκτός από την Τζούλιαν Μουρ, η οποία ερμηνεύει την πρώην κυβερνήτη της Αλάσκα, στο ρόλο του ρεπουμπλικάνου υποψήφιου Τζον ΜακΚέιν εμφανίζεται ένας καταπληκτικός Εντ Χάρις, ενώ ο Γούντι Χάρελσον έχει το ρόλο του πολιτικού σύμβουλου της καμπάνιας του, Στιβ Σμιντ.

Η ίδια η Μουρ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ABC, δήλωσε ότι την ενδιέφερε πολύ να γυρίσει αυτή την ταινία για να ξεσκεπάσει και εκείνη με τον τρόπο της το φαινόμενο των πολιτικών υποψηφίων που «απλά δημιουργούν θόρυβο».

«Με αηδιάζει η πολιτική στις μέρες μας» είπε η Μουρ. «Ολα στήνονται για τις κάμερες, για την προσοχή των media, για το θόρυβο. Δε χρειαζόμαστε άλλο θόρυβο. Χρειαζόμαστε ηγέτες που θα μας πάνε μπροστά, που θα μας προστατεύσουν...»

Και η ίδια η Σάρα Πέιλιν ρωτήθηκε για την επικείμενη ταινία πρόσφατα, όταν εμφανίστηκε στις ειδήσεις του FOX news. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν δυσαρεστημένη με την παραγωγή.

«Νομίζω ότι θα σφίξω τα χείλη μου και θα καταπιώ ό,τι δω στην οθόνη, ό,τι κι αν είναι αυτή η ταινία...» είπε.

Η τηλεταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο των Μαρκ Χάλπεριν και Τζον Χέιλμαν, ενώ στην σκηνοθετική καρέκλα συναντάμε τον Τζέι Ρόουτς των «Πεθερικών της Συμφοράς».

Τα συμπεράσματα δικά σας.