Buzz

«The Witches»: μέλος του συνεργείου μαχαιρώνεται και τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Αν Χαθαγουεϊ σταματούν

στα 10

Το στούντιο σφραγίστηκε και η αστυνομία ερευνά τι συνέβη...

«The Witches»: μέλος του συνεργείου μαχαιρώνεται και τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Αν Χαθαγουεϊ σταματούν

Μέλος του συνεργείου του «The Witches» του Ρόμπερτ Ζεμέκις (remake του ομότιτλου έργου του 1990, σκηνοθεσίας Νίκολας Ρεγκ και με πρωταγωνίστρια την Αντζέλικα Χιούστον) μαχαιρώθηκε στο λαιμό, μετά από καυγά και το επεισόδιο οδήγησε στο να σταματήσουν τα γυρίσματα.

Το «The Witches», με πρωταγωνίστρια την Αν Χάθαγουεϊ (και συμπρωταγωνιστές τους Οκτάβια Σπένσερ και Κρις Ροκ) γυρίζεται στην Αγγλία στα στούντιο της Warner Bros. στο Leavesden, Hertfordshire.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις ζωντανεύει τις «Μάγισσες» του Ρόαλντ Νταλ

The Witches 607

Η Warner Bros. αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, καθώς θεωρεί ότι όλο αυτό αφορά την αστυνομία που διερευνά την υπόθεση. Αναγκάστηκε όμως να σταματήσει το γύρισμα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η άμεσος δράση κλήθκε λίγο μετά τις 12.30 το πρωί στα στούντιο όπου ένας άντρας με μαχαιριά στο λαιμό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο δράστης συνελήφθη. Οι δύο άντρας γνωρίζονται μεταξύ τους. Διεξάγεται έρευνα για τους λόγους και τις συνθήκες που συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με ανώνυμους μάρτυρες το περιστατικό συνέβη εν ώρα εργασίας, με τουλάχιστον 100 ακόμα μέλη του συνεργείου να δουλεύουν στο χώρο. Κανείς δεν ξέρει αν και οι ηθοποιοί βρισκόντουσαν στο σετ.

Πολύ δράμα στο σετ μιας ταινία που βασίζεται σε παιδικό παραμύθι, στο «The Witches» του Ρόαλντ Νταλ (1983). Να θυμίσουμε ότι αρκετά ακόμα βιβλία του Νταλ έχουν μεταφερθεί στο σινεμά: από το «Ματίλντα», μέχρι τα «Gremlins» και το «Willy Wonka & the Chocolate Factory».

Το «The Witches» έχει προγραμματιστεί για να κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου του 2020.

Διαβάστε περισσότερα:

The Witches 607