Buzz

Mamma Mia: Here We Go Again: το πρώτο trailer αποκαλύπτει μια μεγάλη έκπληξη!

στα 10

Το πρώτο trailer του sequel/prequel της μεγάλης επιτυχίας του «Mamma Mia!» είναι εδώ. Δείτε το μέχρι το τέλος. Υπάρχει λόγος...

Mamma Mia: Here We Go Again: το πρώτο trailer αποκαλύπτει μια μεγάλη έκπληξη!

Επιστροφή στη Σκιάθο, επιστροφή στη ζωή της Σόφι (Αμάντα Σίφριντ) η οποία ετοιμάζεται να γίνει κι εκείνη Mamma! Eγκυος, και αδιευκρίνιστους λόγους μόνη (δεν είναι spoiler να υποθέσουμε ότι η ηρωίδα της Μέριλ Στριπ, που δεν θα εμφανιστεί τελικά στη νέα ταινία, πεθαίνει), ζητά τη στήριξη των φιλενάδων της μαμάς. Οι οποίες για να της δώσουν δύναμη και κουράγιο της διηγούνται την ιστορία της μητέρας της (για αυτό και «prequel») - πώς δηλαδή έφτασε στην Ελλάδα, πώς γνώρισε τους 3 μεγάλους έρωτες της ζωής της, πώς τη γέννησε μόνη κι ανεξάρτητη.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «Mamma Mia: Here We Go Again» είναι ο Ολ Πάρκερ - ο οποίος έγραψε και το «The Best Exotic Marigold Hotel». Η Λίλι Τζέιμς («Baby Driver », «Cinderella», «Downton Abbey») ερμηνεύει την νεαρή «Ντόνα» (που η Στριπ αποθέωσε ως «Mamma Mia!»), ενώ τους τρεις νεαρούς εραστές υποδύονται οι Τζέρεμι Ιρβιν, Τζος Ντίλαν και Χιου Σκίνερ. Οι Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάσγκαρντ και Πιρς Μπρόσναν επιστρέφουν κανονικά για το sequel.

Mamma Mia Here we go again backstage

Η μεγάλη έκπληξη όμως (για όποιον δεν έχει ψάξει την ταινία και το καστ) έρχεται στο τέλος του τρέιλερ. Κι οφείλουμε να σας αφήσουμε να την ανακαλύψετε μόνοι σας.

Δείτε το πρώτο trailer του «Mamma Mia: Here We Go Again» και υπομονή μέχρι τον Ιούλιο του 2018.

Διαβάστε περισσότερα: Mamma Mia: Here We Go Again: η Αμάντα Σίφριντ υπέγραψε για το σίκουελ