Buzz

«Maleficent»: μήπως η Αντζελίνα είναι παρεξηγημένη μάγισσα;

στα 10

Δείτε το δεύτερο trailer για την πολυαναμενόμενη Disney movie, «Maleficent». Η Αντζελίνα ζωντανεύει την πιο διάσημη και κακιά μάγισσα των παραμυθιών, την υπεύθυνη για την τραγική μοίρα της Ωραίας Κοιμωμένης. Ή μήπως όλα αυτά είναι... παραμύθια;

«Maleficent»: μήπως η Αντζελίνα είναι παρεξηγημένη μάγισσα;

UPDATE: Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο teaser της ταινίας Το 1959, η Disney «ζωντάνεψε» το παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης μέσα από μία ταινία κινουμένων σχεδίων, στην οποία η κακιά μάγισσα «Maleficent» ήταν ψυχρή, στιλάτη, μονοδιάστατα σατανική. Το παραμύθι, η ταινία και οι καρδιές των μικρών παιδιών ανήκαν άλλωσε πάντα και ολοκληρωτικά στην όμορφη πριγκίπισσα.

Ζούμε όμως σε πολύ διαφορετικούς καιρούς (ευτυχώς). Τώρα τα παραμύθια μας βάζουν στο σκοτάδι, μας επιτρέπουν να το απομυθοποιήσουμε και σε ορισμένες περιπτώσεις να κατανοήσουμε και την πηγή της ύπαρξής του. Στην καινούρια λοιπόν εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού, στην πολυαναμενόμενη live action ταινία της Disney «Maleficent», κεντρικός χαρακτήρας θα είναι η μάγισσα.

Σκηνοθέτης ο Ρόμπερτ Στρόμπεργκ, o οποίος δοκιμάζει τις δυνάμεις του στη σκηνοθεσία μετά από μία θρυλική πορεία στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση (2 βραβεία Οσκαρ για τα «Avatar» και «Aλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων») και τα ειδικά εφέ. «Maleficent», η Αντζελίνα Τζολί, η οποία (αν προσέξετε στο trailer, πέρα από τη δαιμόνια ομορφιά της, και τις ξύλινες στερεότυπες κινήσεις μίας σατανικής μάγισσας, φροντίζει να προδώσει και τον μελαγχολικό τόνο της ηρωίδας της - καταδικασμένης να ζει στο σκοτάδι.

«Ελπίζω στο τέλος να δείτε μια γυναίκα που μπορεί να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα και που γίνεται επιθετική μόνο επειδή προστατεύει τον εαυτό της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει και άλλα (καλύτερα) χαρακτηριστικά. Θα χρειαστεί να λύσετε μόνοι σας το γρίφο για το ποια είναι τελικά» λέει η ίδια η Αντζελίνα για το ρόλο της.

Ως «Ωραία Κοιμωμένη» θα εμφανίζεται στο πλευρό της η Ελ Φάνινγκ ενώ το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως η Μιράντα Ρίτσαρντσον, η Τζούνο Τεμπλ, ο Σάμ Ράιλι, ο Σάρλτο Κόπλεϊ ή η Ιμέλντα Στόντον.

* UPDATE 19/3: «Κάποτε είχα κι εγώ φτερά, αλλά μου τα έκλεψαν...»* Το νέο teaser δείχνει μία σκοτεινή, θλιμμένη, εκδικητική «Maleficent» Αντζελίνα. Απολαύστε το...

.

Εδώ το δεύτερο trailer. Μία πρώτη ματιά του «Maleficent» σας είχαμε χαρίσει εδώ.

Δείτε εδώ ένα ακόμη τρέιλερ, αυτή τη φορά με τη Λάνα Ντελ Ρέι να τραγουδά πολύ ταιριαστά το «Once Upon a Dream» από την «Ωραία Κοιμωμένη» της Disney, σε μια πιο σκοτεινή εκδοχή στην ηχητική του μπάντα.

1

1

1

1

1