Buzz

Η βασίλισσα της καρδιάς μας, Μισέλ Φάιφερ, θα πρωταγωνιστήσει στο «Maleficent 2»

στα 10

H συνέχεια του «Maleficent» απέκτησε τη βασίλισσα που του αξίζει.

Η βασίλισσα της καρδιάς μας, Μισέλ Φάιφερ, θα πρωταγωνιστήσει στο «Maleficent 2»

Μπορεί η live action κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας μιας από τις πιο εικονικές κακούς της Disney, αυτή της «Maleficent» με την Αντζελίνα Τζολί, να απογοήτευσε κάποιους με την αρκετά παραμυθένια προσέγγισή της, αλλά αυτό δεν έπαψε αρκετούς φανς να ζητούν απεγνωσμένα μια συνέχειά της.

Η ταινία έφερε μια αρκετά πιο φρέσκια και μοντέρνα ανατροπή στο παραμύθι της κακιάς νεράιδας Μαλέφισεντ, η οποία κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η Disney μπορεί να άργησε 4 χρόνια, αλλά τελικά τους άκουσε, και η συνέχεια της ενδέχεται να είναι πιο σκοτεινή, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Η Αντζελίνα Τζολί και η Ελ Φάνινγκ θα πρωταγωνιστήσουν ξανά στην ταινία ως Μαλέφισεντ και της πριγκίπισσας Ορόρα αντίστοιχα, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιοακίμ Ρένινγκ του «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Eκδίκηση του Σαλαζάρ», με τον ηθοποιό Εντ Σκρέιν να αναλαμβάνει τα χρέη του νέου κακού της υπόθεσης.

Δείτε ακόμα: Η Μισέλ Φάιφερ αναζητά τον εαυτό της στο τρέιλερ του «Where Is Kyra?»

maleficent 607

Ομως τα καλύτερα νέα έρχονται από την πρόσφατη ανακοίνωση πως η Μισέλ Φάιφερ ήδη βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει τον ρόλο της βασίλισσας στην ταινία. Δεν είναι γνωστό αν η βασίλισσα αυτή θα είναι καλή ή κακή, αλλά όπως κι αν έχει απλά να δούμε την Φάιφερ με την Τζολί στην ίδια σκηνή να αναμετρούνται ή να συμμαχούν για να νικήσουν τον κακό, μοιάζει πραγματικά ως όνειρο.

H Μισέλ Φάιφερ έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας για μια μεγάλη περίοδο, ώσπου πριν λίγα χρόνια άρχισε να πρωταγωνιστεί και πάλι σε διάφορες ταινίες όπως το βραβευμένο με Emmy «Wizard of Lies», στο «mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι και στο «Εγκλημα στο Οριαν Εξπρές» του Κένεθ Μπράνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα από την ιστορία ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στο 2018.

Διαβάστε ακόμη: