Buzz

Ο Κάρλος Βερμούτ μας συστήνει το «Magical Girl»

στα 10

Πριν την έξοδο του στις αίθουσες την επόμενη Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, ένα making of μας προετοιμάζει για το υπέροχο μυστήριο του «Magical Girl».

Ο Κάρλος Βερμούτ μας συστήνει το «Magical Girl»

Μερικοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ταινία πρώτοι στην αυριανή avant premiere του Flix, της Weird Wave και του Ινστιτούτου Θερβάντες, αλλά και να συναντήσουν τον ίδιο τον Κάρλος Βερμούτ που θα είναι παρών, μέσω skype σε μια live σύνδεση με την Αθήνα.

Οσοι όμως δεν κερδίσατε μία πρόσκληση, εκτός του ότι θα μπορέσετε να διαβάσετε μια συνέντευξη του σκηνοθέτη στο Flix μέσα στις επόμενες μέρες, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τα όσα κρύβονται στο φιλμ, μέσα από το making of που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

magical girl making of 607

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές του, μιλούν για το «Magical Girl», ένα ιδιαίτερο τρίπτυχο ιστοριών που συναντιούνται κι αλληλεπιδρούν και που εξετάζουν όπως λέει ο Βερμούτ «τους εχθρούς της ψυχής, τις αντιφάσεις των ανθρώπων που βρίσκονται παγιδευμένοι ανάμεσα στο ένστικτο και τη λογική».

magical girl making of 607

Οι συντελεστές του φιλμ μιλούν στο βίντεο για αυτό το ταξίδι στην προσωπική άβυσσο των χαρακτήρων του και στην συναρπαστική διαδρομή στην οποία το φιλμ οδηγεί τον θεατή, ένα «ταξίδι γεμάτο μυστήριο, εμμονές και ποπ».

magical girl making of 607

Προετοιμαστείτε πριν –κάποιοι από εσάς- να το κάνετε παρέα με τον Κάρλος Βερμούτ αύριο κι όσοι δεν θα είστε εκεί, να ακολουθήσετε την διαδρομή του στις αίθουσες, στις 18 Δεκεμβρίου. Αξίζει «τον κόπο» με το παραπάνω...

Κάντε κλικ στο cc για υπότιτλους στο video

Διαβάστε ακόμη: