Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2014: Ο Μαντς Μίκελσεν στην άγρια δύση στο τρέιλερ του «Salvation»

στα 10

Τοποθετημένη στην Αμερική, η ταινία του Δανού Κρίστιαν Λέβρινγκ, φιλοδοξεί να αναμείξει κάτι τόσο κλασσικά αμερικάνικο όσο ένα γουέστερν, με μια ευρωπαϊκή κινηματογραφική αίσθηση.

Κάννες 2014: Ο Μαντς Μίκελσεν στην άγρια δύση στο τρέιλερ του «Salvation»

Θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην οποία ο Μάντς Μίκελσεν θα φτάσει στις Κάννες καβάλα σε ένα άλογο (εντάξει, όχι κυριολεκτικά) μετά το περσινό «Michael Kolhaas», αλλά αυτή τη φορά ως κανονικός cow-boy στην Αμερική του 1870.

Το φιλμ του Κρίστιαν Λέρβινγκ που το 2000 είχε βρεθεί και πάλι στις Κάννες με το «The King is Alive», είναι γραμμένο από τον Αντερς Τόμας Γένσεν του «Ισως, Αύριο» και του «Love is All you Νeed», είναι η ιστορία μιας εκδίκησης και μιας βεντέτας στην Αμερική δύση του 1870.

Ο Μίκελσεν είναι ένας μετανάστης που θα εκδικηθεί τον την δολοφονία της οικογένειάς του, σκοτώνοντας τον υπεύθυνο για αυτή, μόνο και μόνο για να εξοργίσει την φονική συμμορία στην οποία ανήκε, κάνοντας τους πρώην συντρόφους του να διψούν για αίμα.

Δίπλα στον Μίκελσεν συμπρωταγωνιστούν οι Εβα Γκρίν, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Τζόναθαν Πράις, Ερίκ Καντονά και ο Μίκαελ Πέρσμπραντ, οι οποίοι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα παρόντες στις Κάννες όπου το φιλμ θα κάνει την πρώτη του προβολή στο επίσημο πρόγραμμα, ως μεταμεσονύκτια προβολή.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου.