Buzz

Madonna: το καλό της ταινίας πάνω από την μητρική αγάπη!

στα 10

Η Μαντόνα έκοψε την σκηνή της κόρης της Λούρδης από το τελικό μοντάζ του «W.E.» Αυτό αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η φιλόδοξη σκηνοθέτης, η οποία υποσχέθηκε (απείλησε;) ότι τώρα νιώθει έτοιμη για το επόμενο κινηματογραφικό της βήμα.

Madonna: το καλό της ταινίας πάνω από την μητρική αγάπη!
Mama knows best!

Τσακώθηκε με τον Ελτον Τζον, τα έβαλε με τον Ρίκι Τζερβέιζ. Σήμερα όμως διαβάζουμε γιατί η Μαντόνα είναι ... πραγματικά αδίστακτη όταν πρόκειται για τη δουλειά της.

Σε συνέντευξή της στο MTV πριν από λίγο, η Μαντόνα εξομολογήθηκε ένα μικρό trivia από την ταινία της «W.E.». Μία σκηνή που ήθελε την κόρη της Λούρδη να εμφανίζεται ως την ηρωίδα της Γουάλι στα νιάτα της (ένα κορίτσι στη δεκαετία του 90 παθιασμένο με την ιστορία της Γουάλις Σίμπσον) κόπηκε στο μοντάζ, καθώς «η μαμά ξέρει καλύτερα» τι είναι καλό για... την ταινία!

«Σκληρό, το γνωρίζω» είπε σαρδόνια η Μαντόνα στην κάμερα του MTV. «Της είπα 'συγγνώμη μωρό μου αλλά κόπηκες'. Κι εκείνη αντιμετώπισε τα νέα με αυτοθυσία...»

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν δικό μου λάθος: την έσυρα στο πλατό τελευταία στιγμή. Δεν έπρεπε να της το κάνω αυτό, δεν ήταν προετοιμασμένη. Δεν ήταν δίκαιη ευκαιρία» συμπλήρωσε η σιδηρά κυρία της showbiz.

Και καθώς η συνέντευξη κλιμακώθηκε στη σκηνοθετική της μέχρι τώρα εμπειρία και την όρεξή της να κάνει μελλοντικά κινηματογραφικά σχέδια ακάθεκτη απέναντι στις κριτικές, η Μαντόνα δήλωσε: «Λατρεύω την ιδέα ενός επικού ρομάντζου. Και πιστεύω ότι τώρα που έμαθα πώς γυρίζεται μια ταινία σε τρεις χώρες και διαφορετικές εποχές και διαλέκτους, έχω την εμπειρία να το κάνω!»

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για το «W.E.» από το φεστιβάλ Βενετίας.