Buzz

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν είναι στα 35 του χρόνια ουσιαστικά... συνταξιούχος!

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο 35χρονος πλέον Μακόλεϊ Κάλκιν δηλώνει «συνταξιούχος» και πραγματικά κουρασμένος από ένα παιχνίδι διασημότητας που τελικά δεν ήθελε να παίξει ποτέ.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν είναι στα 35 του χρόνια ουσιαστικά... συνταξιούχος!

«Πηγαίνω κάπως όπου με πηγαίνει ο άνεμος», ομολογεί ο Μακόλεϊ Κάλκιν σε συνέντευξη του στο περιοδικό New York, με αφορμή την ταινία του Ανταμ Γκριν «Adam Green's Aladdin» που τον φέρνει και πάλι στο προσκήνιο - αυτή τη φορά όχι μέρος ενός κίτρινου ρεπορτάζ για τα «παιδιά - θαύματα που η τύχη δεν τους φέρθηκε καλά».

Μοιράζοντας το χρόνο του ανάμεσα στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, ο Μακόλεϊ Κάλκιν φέρει πάνω του τη μελαγχολία ενός παιδιού που μεγάλωσε απότομα, χωρίς να διασκεδάσει την εφηβεία του, με ένα ταλέντο που πήγε στράφι και ένα τραπεζικό λογαριασμό που του έχει εξασφαλίσει το μέλλον του - για πάντα. Οταν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, προτιμά να καλεί φίλους στο σπίτι: «Βγαίνω βόλτες στις δύο ή στις τέσσερις το πρωί, γιατί δεν έχει κανέναν στο δρόμο και είναι εύκολο να περάσω απαρατήρητος. Ακόμη και αν δεν με πειράξει κανείς, το αισθάνεσαι στον ορίζοντα».

Διαβάστε ακόμη: O Μακόλεϊ Κάλκιν δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι έμεινε κάποτε «Μόνος στο Σπίτι»

Macauley Culkin 607 Ο Μακόλεϊ Κάλκιν σήμερα

Στο Παρίσι είναι διαφορετικά: «Στην αρχή νόμιζα ότι κανείς δεν ήξερε ποιος ήμουν. Ανακάλυψα ότι ήξεραν πολύ καλά, απλά δεν τους ένοιαζε. Και σκεφτόμουν που ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια; Πήγα σε ένα καφέ στο Παρίσι και ζήτησα τον κωδικό του wi-fi. Μια σερβιτόρα μου είπε πως ο κωδικός είναι «Macaulay Culkin». Οταν επέστρεψε της είπα "Μου αρέσει ο κωδικός σας". Με ευχαρίστησε και της είπα "C'est moi". Εγινε κάτασπρη και έφερε στο τραπέζι μου τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος μου είπε: "Το ήξερα πως μια μέρα θα ερχόσουν".

Macauley Culkin 607 Ο Μακόλεϊ Κάλκιν όταν ήταν ακόμη... παιδί

«Εβγαλα αρκετά χρήματα από τότε που ήμουν 12 ετών, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψω ποτέ», ομολογεί ο Μακόλεϊ Κάλκιν, συμπληρώνοντας πως περνάει τις μέρες του ζωγραφίζοντας, γράφοντας στα σημειωματάριά του και κάνοντας «ο,τι να ναι». «Είμαι ένας άντρας στα 35 του χρόνια που έχω στην πραγματικότητα ήδη αποσυρθεί».

Στο «Adam Green’s Aladdin» του Ανταμ Γκριν (μουσικός ο οποίος σκηνοθέτησε με το iPhone του το 2011 το «The Wrong Ferarri» και επιχειρεί τώρα μια μοντέρνα, indie εκδοχή της ιστορίας του Αλαντίν), ο Μακόλεϊ Κάλκιν υποδύεται τον Ραλφ, έναν επαναστάτη ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη η οποία βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο ενός διεφθαρμένου σουλτάνου...


Δείτε ακόμη: