Buzz

«Lucas»: Ενα ντοκιμαντέρ όχι για τον Τζορτζ, αλλά για την Αμάντα Λούκας

στα 10

Η οποία, εκτός από κόρη του πατέρα του «Star Wars», είναι επίσης αθλήτρια των mixed martial arts, με εκτόπισμα και γερό χέρι...

«Lucas»: Ενα ντοκιμαντέρ όχι για τον Τζορτζ, αλλά για την Αμάντα Λούκας
H Αμάντα, με τον πατέρα της Τζορτζ και τον αδελφό της Τζετ

Γεννημένη το 1981, η Αμάντα Λούκας είναι μεγαλύτερη κόρη του σκηνοθέτη, υιοθετημένη μαζί με την τότε γυναίκα του Μάρσια. Ομως, ακόμη κι αν σε νεαρή ηλικία έκανε μικρές εμφανίσεις στις ταινίες του πατέρα της, το σινεμά, δεν μοιάζει να ήταν αυτό που την ενδιέφερε.

Αντίθετα η κλίση της ήατν στις πολεμικές τέχνες με τις οποίες ασχολήθηκε από όταν ανακάλυψε το ζίου ζίτσου και στην πορεία μεταμορφώθηκε σε μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στο mixed martial arts κερδίζοντας το παρατσούκλι «Powerhouse» Λούκας.

Κι αν η Αμάντα μέχρι τώρα δεν ήταν ακριβώς διάσημη παρά το ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμο επίθετό της, η κατάσταση ίσως να αλλάξει αφού το ντοκιμαντέρ του Μπόμπι Ράζακ «Lucas», την φέρνει στο προσκήνιο.

Το φιλμ στο οποίο ο πατέρας της Τζορτζ μιλά πρόθυμα για την κόρη του και τις επιλογές της και η ιστορία της ξετυλίγεται από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα, φιλοδοξεί να είναι περισσότερο το πορτρέτο μιας αθλήτριας και λιγότερο μιας κόρης ενός διάσημου μπαμπά. Ακόμη κι αν αυτός είναι ο Τζορτζ Λούκας.

Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο: