Buzz

«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» αποκτά anime ταινία με τίτλο «The War of Rohirrim»

στα 10

Η ταινία θα μιλά για την ζωή μιας από τις πιο θρυλικές φιγούρες της Μέσης Γης, του Βασιλιά του Ρόχαν, Χελμ Χάμερχαντ.

«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» αποκτά anime ταινία με τίτλο «The War of Rohirrim»

Από ότι φαίνεται η σειρά της Amazon «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» δεν θα είναι το μοναδικό πράγμα που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας το οποίο θα βασίζεται στο έργο του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Χτες ανακοινώθηκε πως η Warner Bros., σε συνεργασία με τη New Line Cinema, ετοιμάζει μια anime κινηματογραφική ταινία με τίτλο «The Lord of The Rings: The War of Rohirrim» την οποία θα σκηνοθετήσει ο Ιάπωνας Κέντζι Καμιγιάμα, ο σκηνοθέτης των πετυχημένων anime «Blade Runner: Black Lotus» και «Ghost In The Shell: Standalone Complex».

Διαβάστε ακόμα: Κάποιοι δεν θέλουν καθόλου γυμνό στη σειρά του Amazon, «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών»

lord of the rings 607

H ταινία θα εξερευνά και θα επεκτείνει την ανείπωτη ιστορία πίσω από το φρούριο του Helm’s Deep, αλλά και την ζωή μιας από τις πιο θρυλικές φιγούρες της Μέσης Γης του Βασιλιά του Ρόχαν, Χελμ Χάμερχαντ. Η Μάχη του Helm’s Deep ήταν και μια από τις εμβληματικές μάχες στην ταινία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δυο Πύργοι» του Πίτερ Τζάκσον στην οποία στρατιώτες του Ρόχαν μαζί με ξωτικά πολέμησαν ορδές από ορκς οι οποίες στάλθηκαν εκεί από τον Σάρουμαν.

Η Φιλίπα Μπόγιενς, μια εκ των σεναριογράφων των τριλογιών «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Χόμπιτ» έχει αναλάβει να επιμεληθεί το σενάριο το οποίο θα το γράψουν οι Τζέφρι Αντις και Γουίλ Μάθιους, το δίδυμο πίσω από την σειρά του Netflix «The Dark Crystal: Age of Resistance». Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το καστ το οποίο θα δανείσει τις φωνές του στους χαρακτήρες ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα.