Buzz

«Looper»: νέες φωτογραφίες από το φουτουριστικο τριπ του Ράιαν Τζόνσον!

στα 10

Πώς μοιάζει ο μελλοντικός σου εαυτός; Μπορείς να τον σκοτώσεις στο παρελθόν, αν είσαι αναγκασμένος να το κάνεις; Ενας αγνώριστος Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και η υπαρξιακή φαντασία του Ράιαν Τζόνσον σε… λούπα!

«Looper»: νέες φωτογραφίες από το φουτουριστικο τριπ του Ράιαν Τζόνσον!

Ο Ράιαν Τζόνσον, ο σκηνοθέτης του «Brick» και του «The Brothers Bloom», επανέρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου (στην Αμερική τουλάχιστον), με τη νέα του ταινία που προβλέπεται πιο φιλόδοξη, πιο παράξενη και πιο αινιγματική, σα συνδυασμός του «Inception» και του «Memento»!

Πρωταγωνιστής είναι ένας αγνώριστος Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, ένας μικρομαφιόζος ο οποίος, στο κοντινό μέλλον, δουλεύει ως «looper»: αναλαμβάνει, δηλαδή, να εκτελεί θύματα που στέλνονται πίσω στο χρόνο από τη μελλοντική εγκληματική οργάνωση, ώστε να μη βρίσκονται ποτέ τα πτώματά τους. Τα πράγματα θα μπερδευτούν λίγο για τον ήρωα, όταν συνειδητοποιήσει ότι ο επόμενος στόχος του είναι ο εαυτός του, σε μεταγενέστερη ηλικία (τον οποίο υποδύεται ο Μπρους Γουίλις)!

Το καστ συμπληρώνουν η Εμιλι Μπλαντ, ο Πολ Ντάνο, ο Τζεφ Ντάνιελς, η Πάιπερ Περάμπο και ο Γκάρετ Ντίλαχαντ.

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση της ταινίας στην Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, ανέβηκε και το επίσημο website του «Looper».

Δείτε παρακάτω το oh so weird τρέιλερ και μια μεγάλη σειρά φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν σήμερα.