Buzz

Επιστροφή στα 80s με το «Hold my Hand» της Lady Gaga από το «Top Gun: Maverick»

στα 10

Με μια power ballad που ενώνει τα 80s με το σήμερα, η Lady Gaga στιγματίζει την επιστροφή του «Top Gun» και διεκδικεί ήδη το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το 2023.

Flix Team
Επιστροφή στα 80s με το «Hold my Hand» της Lady Gaga από το «Top Gun: Maverick»

Η βραβευμένη με Οσκαρ τραγουδίστρια και ηθοποιός ανακοίνωσε πως στις 3 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που έγραψε για την ταινία «Top Gun: Maverick» με τίτλο «Hold My Hand», σε παραγωγή της Gaga, του BloodPop και του Μπέντζαμιν Ράις. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο Τομ Κρουζ ο οποίος ζήτησε από την Lady Gaga να γράψει το κεντρικό τραγούδι της ταινίας όταν ο ίδιος την είδε στο σόου της Enigma στο Λας Βέγκας το 2019.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Lady Gaga ανέβασε στο twitter της μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού, το οποίο κυκλοφορεί ήδη και φέρνει μνήμες από τις δυναμικές μπαλάντες των 80s με ένα touch διαχρονικότητας που φέρουν πάντα τα τραγούδια της - σίγουρη υποψηφιότητα για το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το 2023.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ «Hold my Hand» της Lady Gaga

Η ταινία «Top Gun: Maverick» θα κάνει την πρεμιέρα της φέτος στις Κάννες σε σενάριο του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, κι ανάμεσα στους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τον Τομ Κρουζ βρίσκονται ο Μάιλς Τέλερ, ο οποίος ερμηνεύει τον γιο του Γκουζ, ο Εντ Χάρις, ο Τζον Χαμ, ο Γκλεν Πάουελ, κι η Τζένιφερ Κόνελι, ενώ ο Βαλ Κίλμερ επιστρέφει ως «Αϊσμαν».

hold my hand lady gaga top gun maverick