Buzz

Οικονομική κρίση με kefi από τη Νία Βαρντάλος και τον Τομ Χανκς!

στα 10

Ετοιμο για να βγει στις αίθουσες, το «Υπόθεση Λάρι Κράουν» που σηματοδοτεί την δεύτερη σκηνοθετική υπογραφή του Τομ Χανκς αποτελεί και την πρώτη συνεργασία του στο σενάριο με τη Νία Βαρντάλος, που υπογράφει μια ρομαντική κομεντί για την...οικονομική κρίση.

Οικονομική κρίση με kefi από τη Νία Βαρντάλος και τον Τομ Χανκς!
Τζούλια και Τομ: φτωχαδάκια με ψυχή!

Η συνεργασία της Νία Βαρντάλος και του Τομ Χανκς ήταν κάτι που αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε, ακόμη και αν στην πραγματικότητα δεν το ζήτησε κανείς.

Φίλοι και συνεργάτες (ο Τομ Χανς ήταν παραγωγός στο «Γάμος Αλά Ελληνικά», στο «Κόνι και Κάρλα» και εκτελεστής παραγωγής στο «My Life In Ruins») υπογράφουν η πρώτη σεναριακά και ο δεύτερος σκηνοθετικά, στην δεύτερη ταινία του ως σκηνοθέτης μετά το «That Thing You Do» του 1996, μια νέα κωμωδία για την οικονομική κρίση.

Με τον Τομ Χανκς να κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μεσήλικα άνεργου που επιστρέφει στο κολέγιο, το καστ συμπληρώνει η Τζούλια Ρόμπερτς που συνεργάζεται εδώ για δεύτερη φορά με τον Χανκς μετά το «Παιχνίδια Πολέμου». Στην πιο κρίσιμη καμπή της καριέρας της, η Ρόμπερτς χρειάζεται όσο τίποτε άλλο μια επιτυχία για να ξεχάσει τις κριτικές του «Eat, Pray, Love» και ίσως το μαγικό άγγιγμα του greek american μολυβιού της Βαρντάλος να της την χαρίσει.

Δείτε το ολοκαίνουριο τρέιλερ της ταινίας και αποφασίστε μόνοι σας αν προτιμάτε τη Νία μπροστά ή πίσω από τη κάμερα. 31 Ιουνίου, ημέρα εξόδου της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες πρέπει να έχετε αποφανθεί!