Buzz

«Σποκ, γίνε γρήγορα καλά»: Τα social media εύχονται γρήγορη ανάρρωση στον Λέοναρντ Νιμόι

στα 10

Η είδηση ότι ο Λέοναρντ Νιμόι εισήχθη στο νοσοκομείο κινητοποίησε φίλους και θαυμαστές που εύχονται ο Σποκ να ζήσει... για πάντα.

«Σποκ, γίνε γρήγορα καλά»: Τα social media εύχονται γρήγορη ανάρρωση στον Λέοναρντ Νιμόι

Ηταν το Φεβρουάριο του 2014, όταν ο Λέοναρντ Νιμόι, ο θρυλικός Σποκ του «Star Trek», αποκάλυψε πως πάσχει από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά που έκοψε το τσιγάρο, ευαισθητοποιώντας μια ολόκληρη κοινότητα γύρω από την πάθηση που βρίσκεται στην τρίτη θέση των αιτιών θανάτου στην Αμερική.

Ενα χρόνο μετά, ο Λέοναρντ Νιμόι εισήχθη στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος και φίλοι και θαυμαστές του έσπευσαν να του ευχηθούν καλή και γρήγορη ανάρρωση, αναφερόμενοι στον εμβληματικό ρόλο του Σποκ που άφησε στην ιστορία.

Με ένα δικό του tweet στο λογαριασμό του στο Twitter, o «ποιητικός» Νιμόι περιέγραψε λυρικά την κατάστασή του, αφήνοντας τις ευχές για όσους θα ήθελαν να τον δουν γρήγορα να γίνεται καλά.

Πρώτος αντέδρασε ο φίλος και συνοδοιπόρος του στο «Star Trek», Γουίλιαμ - Κάπτεν Κερκ - Σάτνερ, ο οποίος ένωσε τη φωνή του με τους θαυμαστές και τους φίλους του Νιμόι:

Στο ίδιο πνεύμα και Τζορτζ Τακέι, ο Χικάρου Σούλου του «Star Trek»:

O κριτικός του BBC Μάρσαλ Τζούλιους ευχήθηκε ο θάνατος να πάρει τον... Μάικλ Μπέι αντί για τον Νιμόι:

Και ένας θαυμαστής του Λέοναρντ Νιμόι έφτιαξε το παρακάτω σκίτσο:

Leonard Nimoy 607

Και οι δικές μας ευχές να φτάσουν γρήγορα στα «αυτιά» του!

Διαβάστε ακόμη: