Buzz

Πρώτες εικόνες από το «Lay the Favorite» του Στίβεν Φρίαρς

στα 10

Με ένα all star καστ που μοιάζει πιο ταιριαστό σε ταινία του Γούντι Αλεν, ο Στίβεν Φρίαρς γυρίζει αυτό τον καιρό τη νέα του ταινία, «Lay the Favorite». Το Flix έχει τις πρώτες φωτογραφίες.

Πρώτες εικόνες από το «Lay the Favorite» του Στίβεν Φρίαρς
Περνάμε ωραία στα γυρίσματα...

Βασισμένη στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μπεθ Ρέιμερ, μιας νεαρής στρίπερ που βρέθηκε να δουλεύει στο πλευρό ενός πράκτορα στοιχημάτων του Λας Βέγκας, το «Lay the Favorite», η καινούρια ταινία του Φρίαρς είναι τοποθετημένη σε έναν κόσμο που όπως λεει ο ίδιος «είναι γεμάτος απατεώνες, κλέφτες και γκάνγκστερ, αλλά είναι μαζί ένας κόσμος που μπορούμε να αναγνωρίσουμε, με ανθρώπους που προσπαθούν όπως όλοι μας να επιβιώσουν, να βγουν κερδισμένοι κάνοντας κάτι που αγαπούν».

Η Ρεμπέκα Χολ είναι η Μπεθ και ο Μπρους Γουίλις το αφεντικό της το οποίο, όπως συνήθως συμβαίνει και στη ζωή και στις ταινίες, σύντομα θα ερωτευτεί. Ενα ειδύλλιο που θα προξενήσει την οργή της γυναίκας του και πρώην showgirl Τούλιπ (την υποδύεται η μάλλον γεννημένη για το ρόλο Κάθριν Ζέτα Τζόουνς), οδηγώντας την Μπεθ να εγκαταλείψει το Βέγκας για μια ελκυστική όσο και παράνομη δουλειά στη Νέα Υορκη.

Ο Φρίαρς περιγράφει το βιβλίο της Ρέιμερ ως «απίστευτα παράξενο, εξαιρετικά τρυφερό και πολύ, πολύ αστείο» και υπόσχεται μια ανάλογη ατμόσφαιρα και στο φιλμ, το καστ του οποίου συμπληρώνουν οι Βινς Βον και Τζόσουα Τζάκσον.