Buzz

Law and other drugs: τρέιλερ για το «Puncture»

στα 10

Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία και με τον ίδιο τον «Captain America» στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το «Puncture» των πρωτοεμφανιζόμενων Μαρκ και Ανταμ Κέισεν, έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ της Tribeca. Και μόλις απέκτησε αφίσα και τρέιλερ.

Law and other drugs: τρέιλερ για το «Puncture»

Ο Κρις Εβανς υποδύεται τον Μάικ Γουάις, έναν νεαρό ταλαντούχο δικηγόρο στο Χιούστον, που τα καταφέρνει θαυμάσια στο δικαστήριο, ακόμη κι αν μερικές φορές χρειάζεται να αποσυρθεί στην τουαλέτα για να σουτάρει τη δόση του. Ναι, στην Αμερική (θυμηθείτε η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία), μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και πετυχημένος δικηγόρος, αλλά και ναρκομανής.

Μαζί με τον κολλητό του (τον υποδύεται ο ένας εκ των σκηνοθετών, ο Μάρκ Κέισεν), έχουν ένα δικηγορικό γραφείο που ειδικεύεται σε αποζημιώσεις ατυχημάτων, αλλά θα βρεθούν κυριολεκτικά έξω από τα νερά τους όταν αναλάβουν την υπόθεση μιας νοσοκόμας (Βινέσα Σόου), που στη διάρκεια της βάρδιας της, θα τρυπηθεί από μια μολυσμένη βελόνα.

Πίσω από κάτι που μοιάζει με ένα συνηθισμένο εργατικό ατύχημα, ο νεαρός δικηγόρος θα ανακαλύψει μια συνωμοσία των φαρμακευτικών εταιριών, που φτάνει σε πολύ υψηλά κλιμάκια και η υπόθεσή του, θα μεταμορφωθεί σε μια άνιση μάχη, θέλησης, αποκαλύψεων και του ατομικού δικαίου, απέναντι στο εταιρικό άδικο.

Οι Ανταμ και Μαρκ Κέισεν, παραγωγός ο πρώτος και τηλεοπτικός και θεατρικός ηθοποιός ο δεύτερος, διάβασαν την αληθινή ιστορία του Γουάις και της υπόθεσής του, στις σελίδες μιας εφημερίδας κι αποφάσισαν, πως αυτή θα μπορούσε να είναι η ταινία που πάντα ονειρεύονταν να κάνουν.

Προσεγγίζοντας τους ανθρώπους που έζησαν τα γεγονότα και μαθαίνοντας την ιστορία από πρώτο χέρι, έγραψαν το σενάριο θέλοντας όπως λένε, να αποδώσουν στην οθόνη «την ανθρωπιά των ηρώων και ελπίζοντας ότι κι άλλοι θα συγκινηθούν και θα παρακινηθούν από το παράδειγμά τους».

Οι ίδιοι λένε, ότι η ιστορία τους άγγιξε περισσότερο καθώς «η μητέρα μας είναι νοσοκόμα και ο πατέρας μας φαρμακοποιός και ξέρουμε από πρώτο χέρι, πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην πρώτη γραμμή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Και δυστυχώς στις πρόσφατες συζητήσεις για το μέλλον της πρόνοιας στην Αμερική, αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι έχουν αφεθεί από την κυβέρνηση, έξω από την κουβέντα».Ισως γιατί δεν έχουν έναν δικηγόρο τόσο χαρισματικό, όσο ο Κρίς Εβανς...