Buzz

Ο Λαρς φον Τρίερ ψάχνει για τη νέα σύντροφο και μούσα του

στα 10

Δύσκολοι καιροί για σχέσεις, ακόμα και για τον Λαρς φον Τρίερ ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο instagram λέγοντας πως θέλει να κάνει περισσότερες ταινίες αλλά πρώτα θέλει να βρει τη νέα του μούσα.

Ο Λαρς φον Τρίερ ψάχνει για τη νέα σύντροφο και μούσα του

Ο Λαρς φον Τρίερ είναι σίγουρα ένας από τους πιο εκκεντρικούς σκηνοθέτες της γενιάς του, με τις ταινίες του να προσπαθούν να ερεθίσουν το μυαλό του κοινού τους με μερικούς αρκετά πρωτότυπους και σίγουρα προκλητικούς τρόπους. Και φαίνεται πως, παρά την πρόσφατη διάγνωσή του με Πάρκινσον, ο Τρίερ έχει όρεξη να κάνει ακόμα περισσότερες ταινίες, αρκεί να βρει τη νέα του μούσα.

Ετσι βγήκε σε αναζήτηση για μια νέα σύντροφο ανεβάζοντας στο Instagram ένα βίντεο λέγοντας πως ψάχνει να βρει τη μούσα του μιας και δεν έχει ακόμα σκοπό να παρατήσει την σκηνοθεσία. «Δεν ξέρω σε τι διαδικασία έχω βάλει τον εαυτό μου αυτή την φορά. Λοιπόν, πριν πνιγώ στην αυτάρεσκη διαφήμιση, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: είμαι 67 ετών. Εχω νόσο του Πάρκινσον, OCD και αυτή τη στιγμή είμαι κάτω από ελεγχόμενο αλκοολισμό. Εν ολίγοις, με λίγη τύχη, θα πρέπει να μπορώ να κάνω ακόμα μερικές αξιοπρεπείς ταινίες», είπε ο Τρίερ στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Και συνέχισε «όλα αυτά μοιάζουν ως μια διαφήμιση επικοινωνίας παλιάς σχολής, όπου εγώ, χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό για τα social media, ψάχνω για μια γυναίκα φίλη/μούσα. Και παρ' όλες τις γκρίνιες, εξακολουθώ να επιμένω ότι σε μια καλή μέρα, με τη σωστή παρέα, μπορώ να είμαι αρκετά γοητευτικός σύντροφος.»

Δύσκολοι καιροί για γνωριμίες ακόμα και για τους πιο διάσημους σκηνοθέτες. Παρόλα αυτά όμως ευχόμαστε στον Τρίερ να βρει σύντομα τη νέα του σύντροφο η οποία θα του αναθερμάνει ξανά τόσο την καρδιά όσο και την αγάπη του για τις ταινίες.