Buzz

H Lady Gaga μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου της για το «House of Gucci»

στα 10

Μιλώντας στη Vogue, η Lady Gaga εξήγησε το πως προσέγγισε τον ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι Γκούτσι και πως δεν ξέφυγε ούτε μια στιγμή από αυτόν.

H Lady Gaga μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου της για το «House of Gucci»

To «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ θα είναι και η πρώτη ταινία της Lady Gaga μετά και την υποψήφια για Οσκαρ ερμηνεία της στο «Ενα Αστερι Γεννιέται» του Μπράντλεϊ Κούπερ. Και ήδη από το πρώτο τρέιλερ της ταινίας η Lady Gaga στον ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι Γκούτσι έχει καταφέρει να προκαλέσει διάφορες συζητήσεις, και καλές αλλά και κάποιες κακές, τόσο για την ερμηνεία της όσο και για την περίεργη προφορά της.

Μιλώντας στην Vogue η ίδια αποκάλυψε για το πως μπήκε στο πετσί του ρόλου. «Eχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να τον δουλεύω. Και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής: έζησα ως εκείνη [Ρετζιάνι] για ενάμιση χρόνο. Και μιλούσα με προφορά για εννέα μήνες μέσα σε αυτό το διάστημα. Εκτός κάμερας. Δεν έσπασα ποτέ. Εμεινα μαζί της», δήλωσε η Lady Gaga.

Διαβάστε ακόμα: The Queendom: Aν είναι να κάνεις διαφημιστικό, κάντο όπως η Lady Gaga!

house of gucci lady gaga

Και συνέχισε λέγοντας «μου ήταν σχεδόν αδύνατο να μιλήσω με την προφορά ως ξανθιά. Επρεπε αμέσως να βάψω τα μαλλιά μου και άρχισα να ζω με έναν τρόπο που ό,τι κοιτούσα, οτιδήποτε άγγιζα, άρχισα να προσέχω που μπορούσα να δω σε αυτά χρήμα. Αρχισα να βγάζω και φωτογραφίες. Δεν έχω αποδείξεις ότι η Πατρίτσια ήταν φωτογράφος, αλλά σκέφτηκα ως άσκηση, και βρίσκοντας τα ενδιαφέροντά της στη ζωή, ότι θα γίνω φωτογράφος, οπότε έπαιρνα τη φωτογραφική μηχανή μου όπου κι αν πήγαινα. Παρατήρησα ότι η Πατρίτσια αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα».

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν, με τον... επεξηγηματικό τίτλο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» και μιλάει για το πως η Ρετζιάνι ενορχήστρωσε την δολοφονία του Γκούτσι την οποία ανέθεσε σ' έναν πληρωμένο δολοφόνο, το οποίο και έγινε, καθώς εκείνος έβγαινε από το γραφείο του, στις 27 Μαρτίου 1995. Εννοείται πως η Ρετζιάνι επονομάστηκε αμέσως η «Μαύρη Χήρα» της μόδας και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση, η οποία στην πορεία μειώθηκε με την αιτιολογία ότι ο καρκίνος της είχε προκαλέσει προσωρινή παράνοια.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, (ένας αγνώριστος) Τζάρεντ Λέτο, Τζακ Χιούστον, Τζέρεμι Αϊρονς και Ριβ Κάρνεϊ και αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου.