Buzz

Μπα, η Lady Gaga κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν είναι ζευγάρι

στα 10

Απλώς ήθελαν να μας κάνουν να νομίζουμε ότι κάτι τρέχει. Επειδή είναι καλοί ηθοποιοί. Το είπε η Gaga μόνη της, στον Τζίμι Κίμελ.

Μπα, η Lady Gaga κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν είναι ζευγάρι

Οταν η Lady Gaga κι ο Μπράντλεί Κούπερ τραγούδησαν μαζί, στο πιάνο, το «Shallow», στην κατά τα άλλα εξοργιστικά βαρετή οσκαρική απονομή το βράδυ της Κυριακής, κάτι σάλεψε μέσα μας. Τέτοια ήταν η χημεία ανάμεσα στους δυο τους, που, θα έλεγε κανείς, ακόμα και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της καλλονής Ιρίνα Σέικ, ότι είναι φουλ ερωτευμένοι! Αλλά όχι...

Διαβάστε ακόμη: H Lady Gaga κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ έκαναν τα Οσκαρ να αξίζουν

Οπως εξήγησε η Lady Gaga στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου ήταν καλεσμένη χθες βράδυ, αυτό ήταν αποτέλεσμα από τη μια των social media κι από την άλλη της υποκριτικής δεινότητάς τους: «Πρώτα απ' όλα, τα social media είναι, ειλικρινά, ο καμπινές του ίντερνετ κι αυτό που έχουν κάνει στην ποπ κουλτούρα είναι απαράδεκτο. Κι αν ο κόσμος είδε μεταξύ μας έναν έρωτα, τι νομίζετε, αυτό είναι που θέλαμε να δείτε. Αυτό είναι ένα ερωτικό τραγούδι και η ταινία περιγράφει έναν έρωτα.» Δείτε παρακάτω την απολαυστική Lady Gaga να λέει αυτό και πολλά περισσότερα.