Μπα, η Lady Gaga κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν είναι ζευγάρι

BUZZ 28 FEB 2019  /  Λήδα Γαλανού

Απλώς ήθελαν να μας κάνουν να νομίζουμε ότι κάτι τρέχει. Επειδή είναι καλοί ηθοποιοί. Το είπε η Gaga μόνη της, στον Τζίμι Κίμελ.

Οταν η Lady Gaga κι ο Μπράντλεί Κούπερ τραγούδησαν μαζί, στο πιάνο, το «Shallow», στην κατά τα άλλα εξοργιστικά βαρετή οσκαρική απονομή το βράδυ της Κυριακής, κάτι σάλεψε μέσα μας. Τέτοια ήταν η χημεία ανάμεσα στους δυο τους, που, θα έλεγε κανείς, ακόμα και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της καλλονής Ιρίνα Σέικ, ότι είναι φουλ ερωτευμένοι! Αλλά όχι...

Διαβάστε ακόμη: H Lady Gaga κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ έκαναν τα Οσκαρ να αξίζουν

Οπως εξήγησε η Lady Gaga στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου ήταν καλεσμένη χθες βράδυ, αυτό ήταν αποτέλεσμα από τη μια των social media κι από την άλλη της υποκριτικής δεινότητάς τους: «Πρώτα απ' όλα, τα social media είναι, ειλικρινά, ο καμπινές του ίντερνετ κι αυτό που έχουν κάνει στην ποπ κουλτούρα είναι απαράδεκτο. Κι αν ο κόσμος είδε μεταξύ μας έναν έρωτα, τι νομίζετε, αυτό είναι που θέλαμε να δείτε. Αυτό είναι ένα ερωτικό τραγούδι και η ταινία περιγράφει έναν έρωτα.» Δείτε παρακάτω την απολαυστική Lady Gaga να λέει αυτό και πολλά περισσότερα.


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.