Buzz

«Lady Ga-who?» Τρέιλερ για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντάστιν Χόφμαν «Quartet»

στα 10

Η Μάγκι Σμιθ, ο Τομ Κόρτνεϊ, ο Μπίλι Κόνελι, η Πολίν κόλινς, ο Μάικλ Γκαμπόν αθροίζουν ένα εντυπωσιακό σύνολο ερμηνευτικού ταλέντου. Ναι αλλά πως τα πάνε από φωνή;

«Lady Ga-who?» Τρέιλερ για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντάστιν Χόφμαν «Quartet»
H Μάγκι Σμιθ, ο Τομ Κόρτνεϊ και ο Ντάστιν Χόφμαν στα γυρίσματα του φιλμ

Βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Ρόναλντ Χάργουντ, το «Quartet» θα είναι μια χαρακτηριστικά βρετανική ταινία που δεν περιλαμβάνει ρόλο για τον σκηνοθέτη της, αλλά φιλοξενεί ένα αξιοθαύμαστο καστ Αγγλων ηθοποιών.

Οι ηλικιωμένοι αλλά πάντα young at heart ηθοποιοί του, υποδύονται τους ενοίκους ενός οίκου ευγηρίας για συνταξιοδοτημένους τραγουδιστές της όπερας. Κάθε χρόνο στα γενέθλια του Βέρντι, δίνουν μια συναυλία για να συνεισφέρουν στα έξοδα του «σπιτιού» τους, αλλά όταν η πρώην γυναίκα ενός από τους ενοίκους έρχεται να μείνει μαζί τους, τα σχέδιά τους για την φετινή συναυλία βρίσκονται ξαφνικά σε κίνδυνο.

Το φιλμ περιγράφεται σαν μια «χαρούμενη και αισιόδοξη ματιά στα γηρατειά, μια ωδή στο να γερνάς με ελπίδα, το πως η τέχνη φωτίζει τη ζωή και στο πως το ανθρώπινο πνεύμα παραμένει ακμαίο ακόμη κι όταν η λάμψη της νιότης αρχίζει να σβήνει».

Το «Quartet» είναι μια παραγωγή του BBC Films και θα βγει στις Βρετανικές αίθουσες στις αρχές του 2013.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ.