Buzz

Κοίτα με στα μάτια: Η Αμάντα Σέιφριντ στο πόστερ του «Lovelace»

στα 10

Είχαμε ήδη δει ήδη την Αμάντα Σέιφριντ να ποζάρει στην αφίσα του «Deep Throat», της ταινίας που απενοχοποιήσε το πορνό και μεταμόρφωσε την Λίντα Λάβλεϊς σε αληθινό μύθο. Τώρα από το πρώτο επίσημο πόστερ του φιλμ η Αμάντα/Λίντα μας κοιτάζει όλο υποσχέσεις...

Κοίτα με στα μάτια: Η Αμάντα Σέιφριντ στο πόστερ του «Lovelace»
Στα μάτια είπα!

Το «Βαθύ Λαρύγγι» γυρισμένο το 1972 από τον Τζέρι Νταμιάνο, ήταν η πρώτη πορνό ταινία που κατάφερε να προσελκύσει ένα κοινό που δεν φορούσε αποκλειστικά καμπαρντίνες στις αίθουσες, μεταμορφώθηκε σε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και κοινωνικό φαινόμενο.

Η πρωταγωνίστρια του Λίντα Λάβλεϊς, ή Λίντα Σούζαν Μπόρμαν όπως ήταν το αληθινό της όνομα, έγινε διάσημη σε μια νύχτα, αλλά στη συνέχεια μετά από μόλις δύο soft core ταινίες, εγκατέλειψε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στις ταινίες για ενηλίκους, κατηγορώντας τον άντρα της Τσακ Τρέινορ ότι την εξανάγκασε να κάνει πορνό και λίγο αργότερα έγινε μια από τις πιο μαχητικές πολέμιους του.

Η ιστορία της έχει ήδη δώσει ένα ντοκιμαντέρ το «Inside Deep Throat»των Φέντον Μπέιλι και Ράντι Μπαρμπάτο και μοιάζει ενδιαφέρον ότι δυο άλλοι πρωην ντοκιμαντερίστες, οι Ρομπ Επστάιν και Τζέφρι Φρίντμαν, αναλαμβάνουν την μυθοπλαστική μεταφορά της ζωής της Λάβλεϊς στην οθόνη. Σκηνοθέτες του «The Times of Harvey Milk», αλλά και της μάλλον ιδιαίτερης βιογραφίας του Αλεν Γκίνσμπεργκ «Howl», μοιάζουν ικανοί να παραδώσουν κάτι που να πηγαίνει λίγο πιο μακριά από την περιοχή εντός τυπικού χολιγουντιανού biopic.

To πόστερ εντούτοις (το οποίο πιθανότατα δεν θα είναι το τελικό), μοιάζει μάλλον με αυτό ακριβώς που θα περίμενες, αλλά τουλάχιστον η Αμάντα Σέιφριντ δείχνει να έχει το κατάλληλο ύφος, τα μισάνοιχτα χείλη και το σωστό στήθος για τον ρόλο. Και φυσικά το όσο '70s μαλλί απαιτείται.

Δίπλα της, τα ονόματα του εντυπωσιακού κάστ συμπληρώνουν την εικόνα: Ο Χανκ Αζάρια στον ρόλο του σκηνοθέτη της Τζέρι Νταμιάνο, ο Πίτερ Σκάρσγκαρντ ως βίαιος σύζυγος, o Γουές Μπέντλεϊ στον ρόλο του δεύτερου συζύγου της Λάρι Μαρτσιάνο, αλλά και ο Τζέιμς Φράνκο ως Χιου Χεφνερ και η Κλόε Σεβινί και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Σάρον Στόουν και ο Ερικ Ρόμπερτς και η Τζούνο Τεμπλ και ο Ρόμπερτ Πάτρικ και ο Κρις Νοθ...

Δείτε ολόκληρο το πόστερ στο gallery και διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lovelace»