Buzz

Apocalypse Now! Νέο τρέιλερ του «Knock at the Cabin» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

στα 10

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Φεβρουαρίου.

Apocalypse Now! Νέο τρέιλερ του «Knock at the Cabin» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Η Universal κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ της ταινίας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Knock at the Cabin».

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Πολ Τρεμπλέι «The Cabin at the End of the World», το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, η ταινία ακολουθεί ένα μικρό κορίτσι και τους γκέι μπαμπάδες της που πάνε διακοπές σε μια καμπίνα στη μέση του δάσους. Ομως οι διακοπές τους γρήγορα μετατρέπονται σε εφιάλτης όταν τέσσερις άγνωστοι (κάτι σαν τους Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης ίσως;) εμφανίζονται ξαφνικά στην πόρτα τους και τους λένε πως είναι εδώ για να σταματήσουν την Αποκάλυψη από το να πραγματοποιηθεί.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόναθαν Γκροφ και Μπεν Αλντριτζ στους ρόλους του γκέι ζευγαριού και οι Ντέιβ Μπαουτίστα, Νίκι Αμούκα-Μπερντ, Ρούπερτ Γκριντ και Αμπι Κουίν στους ρόλους των τεσσάρων αγνώστων.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Knock at the Cabin» ξεκίνησε τα γυρίσματά της

knock at the cabin

Την σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή είναι του Σιάμαλαν ενώ αυτή την φορά συνεργάζεται μαζί με τον υποψήφιο με Οσκαρ Γιάριν Μπλάσκε («Ο Φάρος» και «Ο Ανθρωπος από τον Βορρά») στην φωτογραφία.

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και δείχνει να είναι μέσα στο κλίμα των ταινιών του Σιάμαλαν με αρκετές δόσεις από home invasion ταινίες τρόμου η οποία, αυτή την φορά, ίσως θα έχει και την αναμενόμενη ανατροπή. Το «Knock at the Cabin» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Φεβρουαρίου.