Buzz

«Wake Up Dead Man». Αυτός θα είναι ο τίτλος της ταινίας «Στα Μαχαίρια 3»

στα 10

Με ένα πρώτο μικρό teaser ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον και το Netflix αποκάλυψαν τον τίτλο του νέου μυστηρίου του Μπενουά Μπλανκ.

«Wake Up Dead Man». Αυτός θα είναι ο τίτλος της ταινίας «Στα Μαχαίρια 3»

Οι ταινίες «Knives Out» του Ράιαν Τζόνσον φαίνεται πως έχουν υιοθετήσει και κάποιον τίτλο ενός αγαπημένου κλασικού τραγουδιού για να συνοδεύει τον τίτλο των περιπετειών του Μπενουά Μπλανκ. Και η τρίτη ταινία φαίνεται πως δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ετσι, μετά το «Glass Onion», το οποίο μια αναφορά στο διάσημο τραγούδι των Beatles, το οποίο έγραψε ο Τζον Λένον και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ το 1968 ως απάντηση στην εμμονή που είχαν οι θαυμαστές τους για εκείνους, η νέα ταινία θα έχει τίτλο «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» αναφορά στο ομότιτλο κομμάτι των U2 από τον δίσκο τους «Pop» του 1997.

Την αποκάλυψη έκανε με ένα μικρό teaser το Netflix στο οποίο ακούγεται η φωνή του Μπλανκ του Ντάνιελ Κρεγκ να λέει πως «στην αρχή βγήκαν τα μαχαίρια, μετά το γυαλί έσπασε, αλλά η πιο επικίνδυνη υπόθεσή μου πρόκειται να αποκαλυφθεί».

Διαβάστε ακόμα: Περιμέναμε μια αιωνιότητα γι' αυτό. Νέο τρέιλερ του «Beetlejuice Beetlejuice»

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Πάντως μην περιμένετε να αποκαλύψει ο τίτλος και πολλά για την ταινία, μιας και το σχεδόν πεντάλεπτο τραγούδι των U2 δεν είναι ένας από τους ύμνους του ιρλανδικού συγκροτήματος και οι στίχοι του Bono υποδηλώνουν μερικές από τις συνήθεις αναφορές του, όπως τον χριστιανισμός, για έναν μπερδεμένο κόσμο και μια άλλη αντίληψη της πραγματικότητας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί το καστ της νέας ταινίας, πέρα φυσικά από την επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ ως Μπενουά Μπακ, με το «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» να αναμένεται στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2025.