Buzz

Κλείσε μια νύχτα στο Batcave!

στα 10

Δεν πρόκειται για μακέτα κάποιου επίδοξου διακοσμητή, ούτε πλέον το όνειρο ενός φανατικού του Batman. Το Batcave υπάρχει σε μορφή δωματίου σε ένα ξενοδοχείο στην Ταιβάν και περιμένει να κάνετε κράτηση για να περάσετε μια ή και περισσότερες νύχτες σαν να ήσασταν ο Μπάτμαν!

Κλείσε μια νύχτα στο Batcave!

Θα ήταν τέλειο να υπήρχε κάποιος που θα δοκίμαζε να περάσει μια νύχτα στο «The Eden» της Ταιβάν στο δωμάτιο του Μπάτμαν. Ετσι θα γνωρίζαμε από πρώτο χέρι πως ακριβώς κοιμάται ο Μπρους Γουέιν τα βράδια που ονειρεύεται την εκδίκηση του θανάτου των γονιών του και προσπαθεί να βρει τρόπους για να εξοντώσει τους εχθρούς του και να επαναφέρει την τάξη στην Γκόθαμ Σίτι.

Για την ώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χαζέψουμε τις φωτογραφίες του Batcave, έτσι όπως αυτό βρίσκεται διαθέσιμο προς κράτηση στην Ταιβάν, δίνοντας την ευκαιρία σε δισεκατομμυριούχους και μη να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία βγαλμένη κατευθείαν από τον κόσμο των κόμικς. Είναι οι ίδιοι που μπορεί να σκεφτούν να φτιάξουν μια ιδιωτική αίθουσα προβολής στην ίδια αισθητική (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Φανταζόμαστε πως το σέρβις δεν περιλαμβάνει και τη φροντίδα του Αλφρεντ...

1

2

22

3

4

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Dark Knight Rises» εδώ.